KIA på IAA i Frankfurt Dramatisk ny konceptbil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA på IAA i Frankfurt

Dramatisk ny konceptbil
KIA
13/08-2013 kl. 14:00

Fredericia, den 13. august 2013 – Legesyg, men dristig, robust, men drilsk beskriver KIAs dramatiske nye europæiske konceptbil, som præsenteres i forbindelse med IAA i Frankfurt den 10. september. Konceptet, som endnu ikke har noget navn, viser antydningen af en mulig fremtidig bil i B-segmentet, hvor den vil kunne indtage de urbane omgivelser med stil og vedholdenhed.

Som svar på enhver udfordring, som den selvbevidste moderne bilist kan finde på at komme med, kombinerer konceptbilen en legesyg karakter med en robust og markant, men stilfuld karrosseriform, hvor der er anvendt kontrastmaterialer i kompakte og målbevidste dimensioner.

Konceptbilen er en udløber af KIAs faste målsætning om at skabe nye muligheder med kompakte biler til de individualistiske og krævende bilejere, for hvem størrelsen betyder noget. Bilen er udstyret med fascinerende elementer, som ikke altid forbindes med mindre biler, og det hele er skabt i Europa med særlig fokus på europæernes smag og forventninger.

Selvom der ikke foreligger konkrete planer om at sætte den i produktion, vil bilen på udstillingen i Frankfurt give en indikation af kundernes respons på fremtidens modeller i KIAs showrooms.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start