Magacin - KIA Nytårskur den 9.-10. januar
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA Nytårskur den 9.-10. januar

Vi vil gerne sige tak for et helt fantastisk 2015! Derfor kan du lige nu få en Picanto Collection til kr. 104.999,- med ekstraudstyr for kr. 20.000,- Godt Nytår!
Kia Danmark
04/01-2016 kl. 15:03

Med KIA Picanto Collection får du fuldautomatisk klimaanlæg, så du kan holde lige den temperatur du ønsker. Sædevarme i forsæderne, så både du og din medpassager får varmen, når det er køligt. Lækre 14” originale Picanto alufælge. Kromdetaljer indvendigt og udvendigt som giver Picanto et eksklusivt touch. Læderrat som er ekstra lækkert og behageligt at holde om, Bluetooth som sikrer, at du ubesværet kan opkoble din telefon til bilen og betjene denne håndfrit, og Privacy Glass som med ekstra mørke bagsideruder og bagrude, gør turen mere privat.

Prisen har vi dog holdt helt jordnær. Derfor får du KIA Picanto Collection til kr. 104.999,-* inkl. ekstra udstyr for kr. 20.000,-

Hos KIA ønsker vi ikke at gå ned på udstyr, derfor kan du lige nu spare kr. 20.000,- på KIA Rio 1.1 diesel.

For kr. 148.788,- får du blandt andet fuldautomatisk klimanlæg, sædevarme og bluetooth, som giver en ekstra lækker komfortoplevelse for både chaufør og passager. Original 7” KIA navigation og bakkamera som sikrer udsynet både når du bakker og parkerer. El-justerbare og opvarmede sidespejle i bilens farve samt tonede ruder i bag, hvilket giver Rio et ekstra premium look.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start