Magacin.dk/biler - KIA Nyheder i 2016 - Niro
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA Nyheder i 2016

KIA Niro, ny KIA Optima og den nye KIA Sportage.
KIA Motors Danmark
12/01-2016 kl. 15:11

Fredericia, den 12. januar 2016 – Det nye år byder på hele fire ny-introduktioner samt et facelift fra KIAs side. Den største af nyhederne er KIAs helt nye Niro, hvor de første officielle billeder afsløres i dag. KIA Niro er den første dedikerede hybrid/plug-in hybrid fra KIA, og samtidig den første C-CUV hybrid på markedet. Den kommer med en 1.6 liters GDI motor, der yder 105 HK (147 nm) plus en 44 HK elmotor. CO2 under 90 g/km og en 6-trins DCT. KIA Niro får verdenspremiere på motorshowet i Chicago i februar, og europæisk premiere den efterfølgende måned i Geneve. KIA i Danmark forventer sig meget af modellen, som lanceres til efteråret.

Allerede i foråret lancerer KIA den nye KIA Optima med en 1.7 CRDI motor med 141 HK og en forbedret brændstoføkonomi på op til 23,8 km/l. Den kommer også med 7-trins DCT (op til 22,7 km/l). Senere på året kommer Optima også i en mere sporty GT-line og GT version. Samtidig kan vi frem til også at kunne lancere den nye Optima som stationcar, da den naturligt skal være med til at løfte KIAs salg i D-segmentet – forventet lancering i oktober.

Foråret byder på endnu en ny-lancering i form af den nye KIA Sportage. Den nye model er et kvalitetsmæssigt step op med klart forbedrede køreegenskaber.

Familieflyderen KIA Carens får til efteråret et løft. Produktforbedringerne består af et nyt design af kølergrill, for-kofanger og tågelygter samt nyt design af bagkofanger og bagspoiler. Nye alufælge, nyt sædebetræk og nye sikkerhedssystemer – blind spot detection samt nødbremse funktion.

KIA som producent er meget ambitiøse på verdensplan, og der er en lang række nye modeller i nye segmenter med nye teknologier på vej i den nærmeste fremtid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start