Kia Motors: EcoDynamics - Forskning og Udvikling
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kia Motors

KIAs investeringer i forskning og udvikling understreger koncernens engagement i miljøansvarlighed.
Kia
07/09-2012 kl. 10:00

– Øgede investeringer i forskning og udvikling fremskynder forbedringer i produktionseffektiviteten og lanceringen af biler med reducerede emissioner

– KIAs produktion er nu 44 % mere miljøeffektiv

– EcoDynamics-teknologien har forbedret KIA bilernes effektivitet med op til 41 %

– KIA investerede i 2011 13,7 millioner euro i velgørenhedsprogrammer til gavn for 27.500 mennesker

Frankfurt den 7. september 2012 – KIA Motors Corporation investerer kraftigt i forskning og udvikling med henblik på yderligere reducering af miljøpåvirkningerne. Det sker især ved at forbedre produktionsprocesserne og øge innovationen af bilteknologierne.

I henhold til koncernens nye rapport vedr. bæredygtighed har KIA i 2011 investeret 1,62 milliarder euro* – 6 % af den samlede omsætning – i forskning og udvikling samt i fabrikkerne. Investeringen har resulteret i, at KIA sidste år var 44 % mere miljøeffektiv end i 2004, hvor koncernen begyndte at måle miljøbelastningen.

For at fastholde dette momentum vil KIA i 2012 investere yderligere 1,81 milliarder euro*, hvilket svarer til en årlig stigning på 12 %, med henblik på at sikre, at produktionsprocesserne bliver endnu mere miljøeffektive, og på at fremskynde udviklingen af højeffektive biler med få emissioner. På koncernniveau er mere end 9.800 medarbejdere – inklusive 30 % af alle medarbejdere, der er ansat siden 2010 – involveret i forskning og udvikling.

KIAs miljøvenlige produktionstiltag – inklusive Green Design System, som øger antallet af genbrugsdele, og Chemical Management System, som minimerer brugen af skadelige kemikalier og midler – har reduceret CO2-emissionerne pr. produceret bil med 16 kg i 2011 i forhold til 2010. Den atmosfæiske forurening blev også reduceret med 9 % pr. produceret bil i løbet af 2011.

Mængden af stål, som KIA genbruger på verdensplan, steg med 33 % i 2011 i forhold til 2010 – en stigning, der blev opnået takket være mere effektiv affaldsregulering. Den forbedring betød også, at KIAs fabrikker i Sohari og Hwaseong i Korea slet ikke producerede noget deponeringsaffald sidste år, så KIAs globale produktion af overskudsmaterialer kunne reduceres med 28 % i forhold til niveauet i 2003.

Vi sværger til EcoDynamics

KIA har anvendt sin EcoDynamics-konstruktionsfilosofi til at skabe en række biler, der ikke blot er visuelt og dynamisk spændende, men som også er mere miljøvenlige. Fx er fjerde generation af KIA Rio med 1,1-liters dieselmotor (introduceret i 2011) 41 % mere effektiv end en tilsvarende 1,5-liters dieselversion af forgængeren fra 2005. På samme måde udleder den nye KIA Picanto 5,4 % mindre CO2 end den tidligere model, og den kommende KIA Optima modelår 2013 har en brændstoføkonomi, der er 7,7 % bedre, og udleder 7,2 % mindre CO2 i forhold til den nuværende model.

Det er resultatet af nyudviklede drivlinjer inklusive kontinuerlig, variabel ventilstyring (CVVL), der regulerer den mængde luft, der tilføres forbrændingskammeret i en motor, så effektiviteten øges, og start-stop-system, som automatisk standser motoren, når bilen holder stille. KIA har også udviklet (i øjeblikket kun til det sydkoreanske marked, hvor den anvendes i den helt nye K9-luksussedan) sin første automatiske 8-trins multi-step-gearkasse, der forbedrer brændstoføkonomien med op til 18 %.

Større social ansvarlighed

I 2011 investerede KIA igen kraftigt i velgørenhedsarbejde rundt om i verden, hvor man investerede 13,7 millioner euro* i 158 forskellige programmer, der kom 27.459 mennesker til gode.

I mellemtiden har KIAs europæiske forhandlere støttet projektet Planting for a Better Life i Mali, som allerede har plantet 3,5 millioner træer siden 2007. KIA har lovet at plante op til 6 millioner ekstra jatropha-buske i løbet af de næste 3 år og dermed hjælpe med til at skabe en lysere fremtid for lokalsamfundene i området ved at øge landbrugsproduktionen og skabe indtægter til bønderne og deres familier.

“Det fremskridt, som KIA har gjort i de seneste 12 måneder er fantastisk – både teknologisk og socialt”, udtaler Hyoung-Keun Lee, som er Vice Chairman & CEO for KIA Motors Corporation. “Det vidner om kvaliteten i det arbejde, som alle KIAs medarbejdere yder hver dag, og beviser, at vi bevæger os sikkert frem mod målet i Vision 2016”.

KIA Vision 2016 blev oprettet i 2012 med henblik på at opnå koncernens forretningsmål på mellemlang og lang sigt ved at skabe en markant KIA identitet og udvikle værdiskabende innovation. De tre hovedformål med denne vision er at yde fremragende værdi til kunderne, forstærke den globale forretningsstruktur ved at skabe nye markeder og blive en topmoderne og førende producent ved hjælp af innovation.

“Ved at trække på en innovativ og kreativ organisationskultur vil KIA fortsætte med at øge medarbejdernes og virksomhedens viden og evner til at øge vores bæredygtighed. Vi forpligter os også til at påtage os vores rolle og ansvar som en globalt tilstedeværende virksomhed”, tilføjer Mr. Lee.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start