KIA - Holder stort åbent hus d. 2. - 3. november
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA holder stort åbent hus d. 2. – 3. november

Eller en oplagt lejlighed til et gratis vintertjek af din bil
KIA
25/10-2013 kl. 13:45

I weekenden den 2. – 3. november har du mulighed for at se nærmere på KIAs attraktive Limited tilbud, når KIA forhandlerne landet over slår dørene op til et stort åbent hus.

Det er ikke længere kun cee’d familien, der tilbydes i en ekstraordinær Limited udgave. Nu fås den attraktive Limited model også i de mindre segmenter i form af en Picanto Limited, en Rio Limited og en Venga Limited variant.

Limited varianterne er alle kendetegnet ved, at man netop nu får mere udstyr uden merpris – altså er der mulighed for at gøre en ekstraordinær god handel lige nu. Priser og beskrivelse af udstyr for de enkelte Limited varianter er beskrevet på KIAs website: http://www.kia.com/dk/models/picanto-rio-ceed-venga-limited/

Ud over de mange Limited tilbud, er der i weekenden den 2. – 3. november officiel lancering af den helt nye KIA Carens – en stilfuld og rummelig familiebil med mulighed for 5 eller 7 sæder.

Den nye Carens, som netop har opnået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstests, kommer i tre motorvarianter – en 1.6 l. benzinmotor og en 1.7 l. dieselmotorer med ydelser på hhv. 115 og 136 hk og en konkurrencedygtig brændstoføkonomi.

Den billigste benzinmodel (135 hk) koster 259.999 kr., og mod et tillæg på 10.000 kr. kommer den med syv sæder. Den 115 hestes dieselmodel koster fra 279.999 kr. og igen 10.000 kr. mere for syv sæder. Den 136 hestes dieselmodel kommer med et ekstra højt udstyrsniveau fra 359.999 kr.

Det danske modelprogram, er som ved KIAs øvrige modeller stykket sammen, så kunden får et højt udstyrsniveau som standard til en fornuftig pris med ting som to-zoners klimaanlæg og varme i bagsæderne (på anden række) allerede fra basismodellen. Desuden er der bl.a. bluetooth, regnsensor, luftdyser til anden række og fartpilot med speedlimiter.

I begyndelsen af 2014 vil KIA Carens også kunne fås som varevogn.

”Med dens lave CO2-emissioner, konkurrencedygtige prissætning og totale omkostninger ved ejerskab, den unikke 7 års KIA garanti, højere gensalgsværdi forventer vi, at den nye Carens vil tiltrække en ny kundegruppe til KIAs salgslokaler” udtaler PR koordinator hos KIA Import Danmark; Lene Mejdal Iversen.

I weekenden vil der også være mulighed for et gratis vintertjek af din bil, hvor KIAs autoriserede værksted gennemgår din bil på en række aktuelle punkter, så du får en anbefaling til, hvordan du sikrer, at din bil bliver klar til vinteren.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start