KIA holder åbent hus den 22. – 23. september - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA holder åbent hus den 22. – 23. september

Lancering af den nye KIA cee’d SW
KIA
19/09-2012 kl. 11:45

Fredericia, den 18. september, 2012 – KIA starter efteråret med et stort åbent hus arrangement den 22. – 23. september fra kl. 11.00 til 16.00, hvor den nye Kia cee’d SW officielt lanceres

Nu løfter KIA sløret for deres nye cee’d SW (stationcar). Ligesom anden generation af hatchback udgaven er den nye cee’d SW mere sofistikeret, mere effektiv, mere fuldendt og tilbyder endnu større køreglæde en forgængeren. Den nye cee'd kommer til at fortsætte den originale models succes og yderligere cementere KIAs position som et af de førende bilmærker i Europa. Den ny cee’d SW vil kunne fås fra kun kr. 204.999,-

Den nye cee´d SW er komfortabelt udstyret med bl.a. aircondition, sædevarme, varme i rattet og audio anlæg med USB/IPOD indgang som standardudstyr.

Den nye cee’d SW er 195 mm længere end den tidligere model og den byder på mere plads til både passagerer og bagage. Via en unik montering af bagklappen på taget byder den nye ceed SW på en komfortabel og let adgang til bagagerummet.

Under udviklingen af den nye cee'd SW har KIAs ingeniører haft stor fokus på at sænke brændstofforbruget og emissionerne, uden at det måtte gå ud over motorens respons eller kraftudfoldelse. Den nye cee'd SW fås i Danmark med to benzinmotorer (1.4 MPI og 1.6 GDI) og to dieselmotorer (1.4 WGT og 1.6 VGT) med ydelser fra 90-135 hk.

De opdaterede motorer giver en forbedring af brændstofforbruget på alle varianterne, og dieselversionen med 128 hk og KIAs brændstofbesparende teknologi ”Eco Dynamics” sikrer et brændstofforbrug på 23,8 km/l og CO2-udledning på kun 110 g/km.

Den ny cee’d SW er ligeledes udstyret med KIAs Eco Dynamics udstyr, der omfatter elektronisk servostyring, Eco gearskifte indikator, Eco driving light, intelligent ladekontrol, 15” hjul med Eco dæk samt en 6 trins gearkasse, for optimal økonomisk kørsel.

Sikkerheden er som altid prioriteret meget højt, og den nye cee’d SW er således uanset motorvariant udstyret med 6 airbags, ECS med TCS, BAS (Brake Assist System), HAC (Hill Assist System), ESS (Emergency Stop Signal) og ikke at forglemme VSM (Vehicle Steering System), der hjælper med at styre bilen på rette kurs, hvis der skulle være glat, og man har brug for at bremse hårdt op.

Desuden kan der vælges elementer som LDWS (Lane Departure Warning System), Elektrisk parkeringsbremse, HID Adaptive forlygter samt Bending Light.

Den nye KIA cee´d er selvfølgelig omfattet at KIA´s unikke fabriksgaranti på 7 års garanti/150.000 km.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start