KIA Motors Europe chef skifter til Hyundai Motor Company
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA chef skifter over til Hyundai

Øverste chef hos KIA Motors Europe skifter til toppost hos Hyundai Motor Company
KIA
01/10-2013 kl. 13:15

Fredericia, 1. oktober 2013 – Byung-Tae (Brandon) Yea forlader sin stilling som øverste chef hos KIA Motors Europe med omgående virkning for at overtage en global post hos Hyundai Motor Company. Mr. Yea vil nu få ansvaret for eksport af varebiler hos Hyundai Motor Company og med base i Seoul i Korea være ansvarlig for udvikling og implementering af strategien om at udvide koncernens forretningsområde omkring varebiler.

I de 2 år, Mr. Yea har været øverste chef hos KIA Motors Europe, har KIA oplevet en fantastisk vækst i Europa. På det seneste steg salget fra 295.000 i 2011 til 338.000 i 2012, hvilket udgør en stigning i KIAs markedsandel fra 2,2 procent til 2,7 procent (ACEA/EU+EFTA). KIAs vækstmomentum er fortsat i 2013 med en rekordstor markedsandel på næsten 2,8 procent i årets første 8 måneder endda på trods af den mest udfordrende markedssituation i mange år med et europæisk bilmarked, som er gået 5,2 procent tilbage (ACEA/EU+EFTA).

Mr. Yeas efterfølger som øverste chef hos KIA Motors Europe er Mr. Ho Sung Song, som har haft flere høje stillinger inden for Hyundai og KIA organisationerne, siden han kom til Hyundai Motor Company i 1988. Han vil have base i KIA Motors Europes hovedkvarter i Frankfurt.

Mr. Song har masser af erfaring fra rundt om i verden og fra Europa. Han bestred flere vigtige lederstillinger, inden han blev udnævnt til øverste chef hos KIA Motors France i 2007 – en stilling han havde i næsten 3 år. Efterfølgende var han ansat hos KIA Motors Corporations eksportplanlægningsgruppe, inden han overtog en ledende stilling hos Hyundai Motor Groups forretningsforbedringsgruppe i 2012.

I sin nye stilling som øverste chef hos KIA Motors Europe fra 23. september 2013 kommer Mr. Song til at arbejde tæt sammen med KIA Motors Europes COO Michael Cole for at lede KIA til endnu mere vækst i Europa – på et marked, der fortsat er svagt.

Efter udnævnelsen udtalte Mr. Song: “Jeg er begejstret for dette nye job som øverste chef hos KIA Motors Europe, og jeg ser frem til at fortsætte min forgængers gode arbejde med hjælp fra det dedikerede og dygtige team her i Frankfurt. Der er rigtig gode muligheder for at opnå mere vækst i salg og markedsandele takket være den fremragende nye modelpalette fra KIA, som er præget af kvalitet i verdensklasse og fremragende værdi.”

Mr. Song er 51 år, gift og har tre børn. Han er en ivrig sportsudøver med særlig interesse for at spille fodbold.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start