KIA afslører de første billeder af den elektriske Niro
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA afslører første billeder af elektrisk Niro

Den nye Niro EV vil kunne køre over 450 km (WLTP) på en enkelt ladning
KIA Import Danmark AS
04/05-2018 kl. 11:52

KIA afslørede i går den helt nye elektriske version af Niro på International Electric Vehicle Expo i Jeju, Korea. Den sporty og alsidige Niro EV, som får sin europæiske debut på Paris Motor Show i oktober 2018, kombinerer en behagelig køreoplevelse med et iøjnefaldende design og funktionelle egenskaber.

Niro EV er designet i KIAs designcentre i Californien, USA og Namyang, Korea, og inkorporerer det appellerende udseende og de praktiske egenskaber fra en kompakt SUV i et slankt, aerodynamisk design med subtile skulpturerede overflader.

Med inspiration fra Niro EV-konceptet, der blev afsløret på 2018 Consumer Electronics Show i Las Vegas, har Niro EV en eksklusiv kølergrill, et futuristisk luftindtag og pileformede LED-kørelys. Med et “Clean & Hightech” designkoncept understreges den slanke karakter og de koniske bagruder på bilens slanke profil, samtidig med at det giver større plads til Niro EVs muskuløse skærme.

Niro EV drives af næste generation af KIAs elektriske drivlinje, der bruger nye produktionsteknologier, der er udviklet specielt til fremtidige KIA EVs. Udstyret med en højkapacitets 64 kWh lithium-polymer batteripakke, vil Niro EV kunne køre over 450 km* på en enkelt ladning med nul emissioner eller mere end 300 km* på det mindre batterisystem med 39,2 kWh.

Niro EV demonstrerer de betydelige skridt, som KIA har taget de seneste år for at levere komfortable, engagerende biler, der leder vejen frem mod nul-emissions-kørsel.

Niro EV kommer til salg i Korea i anden halvdel af 2018 og introduceres til markeder i Europa i løbet af 2019.

*Alle tekniske data i denne pressemeddelelse er forventede mål i afventning af yderligere udvikling og homologering. Rækkevidden er beregnet ved hjælp af WLTP (World Harmonized Light Vehicle Test Procedure). 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start