Magacin - Kevin Magnussens nye gule racer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kevin Magnussens nye gule racer

Renault Sport Formula One Team har netop afsløret det endelige udseende på Kevins Formel 1 bil. Den er i den grad gul, og er en hyldest til Renaults første Formel 1 bil fra 1977.
Renault Danmark
16/03-2016 kl. 15:00

Badegæsterne fik lidt af en overraskelse, da på stranden i Melbourne så et overdimensioneret surfbræt med en gul Formel 1 racer komme sejlende ind på stranden. På brættet stod Kevin Magnussen og hans medkører Jolyon Palmer – sammen med deres nye Formel 1 racer.

Årsagen var et photoshoot forud for sæsonens første Grand Prix, der køres i Melbourne, Australien. De, der spekulerer på, om bilen når at blive tør til søndagens race, kan være helt rolige. Det var en showcar, der var placeret ovenpå det 7,5 meter lange surfboard.

Cyril Abiteboul, direktør for Renault Sport Racing sagde om den aparte begivenhed. ”Vi er naturligvis i Formel 1 for at få så mange point så muligt på racerbanen, men også for at tiltrække opmærksomhed uden for banen, så vi fik denne ide. Og jeg tror, det er første gang en Formel 1 bil har surfet. Det passer perfekt til det australske tema, men det viser også at Renault er ensbetydende med eventyr og passion – præcis som vores normale biler”, siger Cyril Abiteboul.

De sorte og gule farver er signaturfarver for Renault Sport, men er også farver, der leder tankerne hen på racerbanerbne i historisk sammenhæng. Renaults første Formel 1 racer – kaldet RS01, der kørte i 1977 var også gul og sort.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start