Kampa fortelte - Forteltssucces i 2015?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kampa fortelte

Måske Danmarks største forteltssucces i 2015?
Kampa
20/10-2015 kl. 11:00

I 2014 og 2015 bragede Kampa ind på det danske campingmarked med kæmpe succes. Successen var så stor, at forhandlerne havde problemer med at følge med. Produktionen er nu sat op, så nu er forhandlerne igen leveringsdygtige.

Til sæson 2016 fortsætter successen med mange spændende nyheder. Disse nyheder er allerede nu på vej ud til de danske Kampa forhandlere og kan ses til Åbent Hus i weekenden d. 24. – 25. oktober.

Den største nyhed inden for Kampa luftfortelte er nok, at den meget populære Ace 400 nu har fået både en ”lillesøster” og en ”storebror”. Ace modellen kommer til sæson 2016 nu også i længderne 3 m. samt 5 m.. 

Kampa Ace er et meget rummeligt rejsefortelt med en dybde på hele 3 m.. Det er lavet i kraftige materialer med et vandsøjletryk på 6000 mm.. Der er store vinduespartier i alle sider med rigtige gardiner, samt ovenlys der giver et meget behageligt lys i forteltet. Alle sider er aftagelige, så hvis man ønsker det kan de enten lynes halvt ned til verandaposition, eller de kan tages helt af og man kan bruge forteltet som et solsejl med en dybde på 3 m..

Hurtigt op og hurtigt ned

Fordelene ved luftforteltene er mange. Luftkanalerne er fastgjort til teltdugen og klar til brug med det samme. Alle luftkanaler er forbundet, så du behøver kun at puste teltet op et sted fra. Dette sker med den medfølgende manuelle pumpe. Og så tager opsætningen stort set ingen tid. Efter at have pløkket teltets hjørner tager det kun et par minutter, så er teltet sat op. Nedtagning er lige så nem. Åben ventilerne og luften siver hurtigt ud af sig selv. Hvis man ønsker det, kan en elektrisk pumpe tilkøbes, og så kan man jo tage sig en kort pause imens forteltet puster sig op af sig selv. 

Holdbarhed og stabilitet

Luft-stellet er utroligt holdbart. Hver luft-kanal er fremstillet af robuste oppustningsrør, der lynes til et hårdt armeret cover. Dette er derefter lynet ind i en kraftig polyester løbegang i forteltet. Ideelt lufttryk er mellem 8 og 12 psi, men luft-kanalerne er testet helt op til 22 psi, Hvis en af luft-kanalerne alligevel bliver beskadiget, kan man isolere utætheden ved hjælp af spærringsventilerne. Forteltene er utroligt stabile og kan tåle selv kraftig vind. Da stellet er lavet af luftkanaler og ikke faste stænger i metal eller kunststof, giver stellet efter for f.eks. vind i stedet for at knække sammen. Når vinden så aftager igen, retter luftkanalerne sig bare op igen som om intet var sket. Faktisk kan en enkelt kanal klare vægten fra en voksen mand der læner sig op ad den – uden at give synderligt efter.

Et lufttelt/fortelt er lettere end fortelte og telte med traditionelle stænger, og et Kampa AirFrame fortelt er op til 27% lettere end et tilsvarende fortelt med traditionelle stænger.

Forlæng sæsonen

Kampas luftfortelte er det perfekte rejsefortelt til det meste af campingsæsonen. Om foråret kan det fungere som et traditionelt rejsefortelt, om sommeren som en kombination af fortelt og solsejl og om efteråret, igen som et fortelt. Med de medfølgende isoleringspuder slutter forteltet stort set helt tæt til campingvognen, så træk m.m., minimeres.

Kampas luftfortelt er nemt at stille op, meget stabilt og fås i mange modeller og størrelser.

Kommende weekend er der Åbent Hus arrangement hos de danske campingforhandlere, og her vil man kunne se rigtigt mange af Kampas 2016 nyheder. Kampas forhandlernetværk er selvfølgelig landsdækkende, så det er muligt at se disse unikke telte og fortelte rigtigt mange steder i Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start