Kampa Air Iglo telte – Englands mest solgte telt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kampa Air Iglo telte – Englands mest solgte telt

Efter mange års udvikling har Kampa AIR iglo telte revolutioneret teltcamping. Væk er de traditionelle fiber – eller metal stænger. Disse er nu erstattet af solide oppustelige luftkanaler der på få minutter er pustet op
Campingagenten
21/05-2015 kl. 12:15

Hurtigt og nemt

Den er nu slut med at kæmpe med traditionelle stænger. Du slipper for at gætte dig frem til hvor de skal være eller komme til at knække en fordi man placerer den forkert. Med Kampa Air Iglo telte er ”stængerne” altid placeret korrekt da de er sat fast til teltdugen. 4 pløkker – en i hvert hjørne, et par minutters pumpen med den medfølgende pumpe, og teltet står klar til brug. Nemmere bliver det ikke.

Stærkt og robust telt

AirFrame systemet giver et meget stærkt telt – højst sandsynligt stærkere end de traditionelle stålstænger. Det pustes hurtigt op med den medfølgende pumpe, eller hvis man virkelig vil have det nemt, den elektriske pumpe man kan købe som ekstraudstyr. Samtidigt slipper man for at stå på campingpladsen og kæmpe med stængerne og finde ud af hvilken stang der nu skal hvorhen.

Ud over at teltet er nemt at sætte op, er det lige så nemt at tage ned igen. Luftventilerne åbnes og man lader luften sive ud, fjerner pløkkerne og pakker teltet sammen i den medfølgende transporttaske. Kampas AirFrame telte er også lettere end telte med traditionelle stænger – faktisk helt op til 27 % lettere.

Der er ingen risiko for at skade teltdugen, som der er med traditionelle stænger. AirFrame systemet er meget fleksibelt, så så skulle det blæse eller komme andre påvirkninger udefra, giver det sig bare og retter sig op igen. Til forskel fra traditionelle stænger der ofte bukker under for ydre påvirkninger. AirFrame systemet er altid sat fast til teltdugen, så man glemmer eller mister ikke stængerne.

Kvaliteten lever op til de krav der stilles til moderne telte. Kampas Air Iglotelte er testet til et vandsøjletryk fra 4 – 10.000 mm. alt efter hvilken model og hvor på teltet det er testet.

Høj kvalitet

Indretningen af teltene lever helt op til den indretning der kræves af et moderne telt. Der er alt fra separate fleksible sovekabiner med lynlåsdør imellem, store panorama vinduespartier der kan lukkes til, myggenet i mange af vinduerne, praktiske opbevaringslommer, fleksible muligheder for udluftning og meget mere. Det er et telt der tiltaler den moderne teltcampist med krav til kvalitet og funktionalitet.

Kampas AirFrame Iglo telte fås i mange forskellige indretninger og størrelser, så der er alt fra den lille kompakte telt til cykelturen, til det større telt til den pladskrævende familie.

Kampa AirFrame systemet er et gennemtestet system. Hver luftkanal er lavet af kraftig TPU, der er lynet ind i et kraftigt PE betræk. Dette er så lynet ind i en kanal i teltet der er lavet af samme kraftige materiale som selve teltet. Luftkanalerne er meget beskyttet og er vedligeholdelsesfrie. De er testet ved meget højere tryk end det anbefalede. Skulle der mod forventning ske en skade på en luftkanal, er den nem at reparere eller udskifte.

Kampa AirFrame iglo telte er til dem der ønsker det nemme ved et oppusteligt telt, et kvalitetsmærke og prisen der svarer til et traditionelt telt med stænger.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start