BMW - Jan Nygaard overtager Bavaria i København
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jan Nygaard overtager Bavaria i København

Med virkning fra april 2014
BMW
14/04-2014 kl. 09:30

Med virkning fra april 2014 overtager Jan Nygaard AS i Lyngby samtlige aktiver og medarbejdere i Bavaria København A/S med afdelinger på Amager og i Brøndby.

København. Adm. direktør hos BMW Danmark A/S, Jan Askholm, udtaler: ”Det har gennem længere tid været vores strategi, at konsolidere forhandlernetværket gennem en forenklet ejerstruktur, og det glæder os derfor, at Jan Nygaard AS og Bavaria København A/S er blevet enige om at gennemføre dette skridt i relation til strategien. Vi takker Bavaria for det gode samarbejde gennem de sidste to år samt de opnåede resultater på både salg og kundetilfredshed. Vi er meget tilfredse med, at Jan Nygaard overtager forhandlingen og servicering af BMW og MINI i Storkøbenhavn, og er overbeviste om, at vores kunder – også fremadrettet – vil få en unik kundeoplevelse, som lever op til BMW Groups høje standarder”.

Jan Nygaard, adm. direktør for Jan Nygaard AS, fortsætter: ”Resultatet af forhandlingen med Bavaria betyder, at vi med en større volumen har mulighed for at udnytte endnu flere synergier, som vil komme vores kunder til gode. I år er BMW og MINI’s modelprogram større og bredere end nogensinde før, hvilket betyder nye kundegrupper og nye segmenter. Dette vil naturligt betyde endnu større fokus på at yde den allerbedste service. Vi er naturligvis klar over, at overtagelsen forpligter, og vi kan forsikre, at vi vil gøre vores ypperste for at fastholde og udbygge servicen over for de sjællandske kunder”.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start