Alfa Romero Giulietta QV Sportiva - sport 40.500 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Italiensk fuldblod

Alfa Romero Giulietta QV Sportiva
Alfa Romeo
20/11-2012 kl. 14:15

Nye købere af Alfa Romeo Giulietta med Distinctive udstyr får resten af året den attraktive sportspakke QV Sportiva til en værdi af 40.500 kr. med i købet – helt gratis. QV Sportiva pakken gør smukke Alfa Giulietta endnu mere elegant og byder bl.a. på sportssæder, lakerede røde bremsekalibre og sorte 18” alu-fælge.

Nu er der ingen undskyldning for de danskere, der drømmer om en smuk Alfa Romeo Giulietta. Resten af året får man den nye lækre udstyrspakke QV Sportiva til en værdi af 40.500 kr. med i købet. Pakken indeholder et hav af spændende og lækre detaljer, som gør glæden ved at køre i og kigge på en Alfa Romeo Giulietta endnu større.

QV Sportiva udstyrspakken indeholder bl.a. flotte, klassiske sportssæder i dellæder, sportspedaler og mørk sportskabine. Udvendigt får bilen eksklusive sorte 18″ alu-fælge, rødlakerede bremsekalibre, forstærkede bremser, mørktonede indsatser i forlygterne samt spejlhætter med alu-look. Det sporty design understreges i kabinen af mørke alu-indsatser, sort sportsinteriør og sportspedaler. Endelig har QV Sportiva versionerne også små diskrete, lakerede sideskørter, som understreger den sportslige arv på bedste italiensk-elegante vis.

”Alfa Romeo Giulietta er populær på det danske marked. Nu bliver det elegante italienske design og de fremragende køreegenskaber kombineret med lækre elementer i QV Sportiva pakken, så bilen bliver endnu mere attraktiv. Hos Alfa Romeo er vi derfor glade for at kunne tilbyde kommende ejere en besparelse på hele 40.500 kr., når de køber en sportslig Alfa Romeo Giulietta. En bil, som giver dem masser af køreglæde og samtidig er en fryd for øjet,” siger Steffen Holm, pressechef for Fiat Group Automobiles Denmark.

QV er den lille lykkebringer

QV Sportiva versionerne prydes af en grøn firkløver på forskærmene. På italiensk hedder en grøn firkløver ”Quadrifoglio Verde”, og det er betegnelsen QV, som findes på de mest sportslige Alfa Romeo modeller. Det ærkeitalienske bilmærke har altid været synonymt med sportspræstationer i verdensklasse, men kun få ved, at den lille grønne lykkebringer stammer fra en legendarisk racerkører.

I 1923, lige inden startskuddet til det 14. Targa Florio, malede den italienske racerkører Ugo Sivocci en hvid firkant med en grøn firkløver på siden af sin Alfa Romeo RL. Han var den evige to’er, og symbolet skulle give ham styrke til at ændre sin skæbne. Herefter vandt Sivocci sit første løb, men det blev desværre også hans sidste. Han døde få måneder senere under en testkørsel i Monza i en bil uden det grønne firkløver.

Velkørende firmabil
Udover QV Sportiva pakken er udstyrsniveauet i Giulietta Distinctive helt i top. Bilen har blandt andet det unikke Alfa Romeo D.N.A. system, som kan tilpasse bilen til kørestil og vejforhold, Start&Stop system, klimaanlæg, cruise control og meget mere.

Med sit lave CO2-udslip, sin gode brændstoføkonomi og det meget omfattende modelprogram er en Alfa Giulietta også yderst attraktiv som firmabil, så danskere, der bruger mange timer på landevejen, kan få en rigtig god køreoplevelse til et attraktivt beskatningsgrundlag.

QV Sportiva pakken følger med til følgende versioner:

* Giulietta 1.4 Turbo 120 hk Distinctive: 299.900 kr.

* Giulietta 1.4 MultiAir Turbo 170 hk Distinctive: 329.500 kr.

* Giulietta 1.4 MultiAirTurbo 170 hk TCT (automatgear) Distinctive: 359.500 kr.

* Giulietta 2.0 JTDm 140 hk Distinctive: 329.500 kr.

QV Sportiva indeholder:

* Sportssæder i dellæder

* 18″ turbine alu-fælge

* Store sportsbremser (330 mm bremseskiver for) med røde bremsekalibre

* Fastere sportsaffjedring

* Skørtesæt i bilens farve

* Sportslæderrat med røde syninger

* Sort sportsinteriør

* Sportspedaler

* Spejlhætter i alu-look

* Mørk alu i kabine

* Mørktonede forlygter

* QV Sportiva logo på forskærmene

Tilbuddet gælder på nye biler indregistreret inden 31/12 2012

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start