ISUZU - ISUZU får hovedsæde i Fredericia
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

ISUZU får hovedsæde i Fredericia

ISUZU Motor Danmark A/S får hovedsæde på Hauløkkevej 4 i Fredericia
ISUZU
12/06-2014 kl. 08:45

Som annonceret tilbage i januar måned, relancerer Nellemann koncernen det velkendte varebilsmærke ISUZU i Danmark. Lanceringen og distributionen af de japanske pickup-modeller vil blive varetaget under navnet ISUZU Motor Danmark A/S – et nyetableret datterselskab i Nellemann koncernen. ISUZU Motor Danmark A/S får hovedsæde på Hauløkkevej 4 i Fredericia, hvor både faciliteter og støttefunktioner deles med Nellemann koncernens øvrige importselskaber.

Nellemann koncernens importselskab i Fredericia beskæftiger i dag 35 ansatte. Organisationens mangeårige erfaringer med distribution af biler til både privat og erhverv skal tilsikre en succesfuld lancering og implementering af ISUZU i Danmark. Samtidig annonceres der i skrivende stund efter en brand manager til ISUZU mærket med reference til administrerende direktør Mogens Lyngsø.

Mogens Lyngsø fortæller; ”I forhold til introduktionen af ISUZU pickup trucks i Danmark ønsker ISUZU Motor Danmark A/S at udfordre vanetænkningen i industrien og skabe nye veje til markedet. Vi forventer at lancere de første modeller i Danmark i sensommeren i år”.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start