En logisk fusion mellem Isabella og Camp-let
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Isabella har overtaget Camp-let

Tidligere på året købte Isabella koncernen Camp-let. Camp-let har udsendt en pressemeddelelse om købet.
Ole Mose
27/08-2017 kl. 06:00

Isabella køber virksomheden bag Camp-let.

Camp-let hedder i fremtiden Isabella Camp-let. Tidligere på året opkøbte Isabella Group den danske teltvognsproducent og begge virksomheder ser lyst på fremtiden.

En logisk sammenlægning

Det virker uhyre logisk, at Isabella og Camp-let nu samles under en fælles koncern. Enhver kan forestille sig, at der er store fordele ved sådan en sammenlægning. De to dygtige virksomheders kernekompetencer overlapper hinanden på så mange områder, at vejen er banet for en ny stærk alliance.

Nyheder er på vej

Isabella skriver i en anden pressemeddelelse, at man tilbyder en Camp-let med 3 forskellige teltløsninger og 2 køkkenløsninger. Således er man allerede i gang med at udnytte Isabellas knowhow til at udvide sortimentet hos Camp-let. Og lur mig om der ikke kommer flere nye og spændende tiltag i fremtiden.

Camp-let

Hos Camp-let ser man også samarbejddet som en styrkelse. Man beskriver det med: “Tilfredshed hele vejen rundt”. 

Ansættelser
Sammenlægninger kan betyde fyringer. Der fremgår intet om dette i meddelelserne, ud over at koncernen glæder sig over de nye medarbejdere. 

En sammenlægning kan også medføre en synergieffekt, som i stedet skaber yderligere jobs. Det lyder til, at koncernen vurderer, at sammenlægningen ikke skaber behov for indskrænkninger.

Virksomhedernes hjemmesider

Isabella

Isabella Camp-let

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start