Combi-Camp - Flere og flere danskere camperer i den kolde årstid
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

I en Combi-Camp er al slags vejr camping vejr

Flere og flere danskere camperer i den kolde årstid
Combi-Camp v/Aart Kok Adventure BV
03/04-2014 kl. 17:00

Selv om flere og flere danskere camperer i den kolde årstid, er der stadigvæk mange campister der ikke har fået øjnene op for hvor hyggeligt og rart camping i ydersæsonen er.

Køb Combi-Camp teltvogne her.

Camping i ydersæsonen er hyggelig. Og det bliver endnu hyggeligere nu hvor man kan holde varmen i sin Combi-CampCombi-Camp syntes ikke dette skal være forbeholdt campingvogns campister og vil selvfølgelig gerne hjælpe dem der gerne vil campere i ydersæsonen i deres Combi-Camp. Derfor introducere Combi-Camp nu et komplet klimastyringssystem, nemlig Combi-Camp Heat.

Combi-Camp er den eneste teltvogn på markedet der tilbyder dette. Combi-Camps varmesystem indeholder både gulvtemperering på arealet med gulv, samt blæsevarme i sovekabinen.

Gulvtempereringen lægges på det svævende gulv, som i øvrigt er standard i en Combi-Camp, som en tynd folie med termoelementer. Det er selvfølgelig nøje afpasset efter gulvets størrelse. Strømmen til gulvvarmen trækkes fra en omformer i køkkenet. Folien bliver monteret således at den ikke behøves at tages ud når Combi-Campen pakkes sammen.

Combi-Camp kalder deres nye Heat system for et klimastyringssystem, da det kan andet end at varme. Systemet til sovekabinen er lavet således at der er ført slanger rundt langs de indvendige vægge og under sengen. I disse slanger blæser der henholdsvis varm eller kold luft. Den varme luft gør det mere komfortabelt at campere i ydersæsonen da systemet kan hæve den indendørs temperatur med ca. 10 grader. Systemet også kan bruges med kold luft og kan om sommeren også bruges til at give en køligere temperatur I vognen.

Systemet leveres komplet med alle materialer og udførlig brugsvejledning. Man kan selv installerer det, eller lade sin forhandler gøre det.

Prisen på klimastyringssystemet er kr. 3.495,- og gulvtempererings systemet kr. 3.395,- begge priser er eksklusive montering.

Systemerne kan leveres direkte via Midtjysk Caravan Center Silkeborg. Her kan du også se og afprøve systemet i en opstillet demovogn.

Systemet kan eftermonteres i Combi-Camp Country og i Valley/Venezia med Alu-lamel senge.

Takket være Combi-Camp Heat-systemet kan du nu, uden at fryse, få bedre udnyttelse af din Combi-Camp, og nyde campinglivets glæder i både forår og efterårssæsonen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start