Magacin - Honda Urban EV Concept afsløret på IAA
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda Urban EV Concept afsløret på IAA

Global motor show debut for ren-elektrisk Honda konceptbil, som angiver retningen for en fremtidig Honda produktionsmodel planlagt til 2019
Hondanews.eu
12/09-2017 kl. 11:48

Honda har afsløret en helt ny elbil, Urban EV Concept; som gør sin globale debut på 2017 Frankfurt Motor Show. Konceptbilen er bygget på en helt ny platform og sætter retningen for den teknologi og det design, der vises på en fremtidig batteridrevet Honda produktionsmodel.

Konceptet blev officielt indført af Honda Motor Co, direktør og administrerende direktør, Takahiro Hachigo, under hans pressekonference tale. “Dette er ikke noget syn på den fjerne fremtid; En produktionsversion af denne bil vil være her i Europa i 2019, “tilføjede han og bekræftede, at konceptet skal lanceres inden for to år.

Udvendigt design

Hondas Urban EV Concept viser avanceret teknologi inde i et simpelt og sofistikeret design. Dens lave og brede proportioner giver bilen en plantet, muskuløs holdning, der tyder på sporty køreegenskaber. Dens kompakte proportioner betyder, at dens samlede køretøjslængde er 100 mm kortere end Jazz Supermini.

Honda-emblemet på konceptet er baggrundsbelyst i blåt, hvilket viser en ny stilfunktion til virksomhedens fremtidige EV'er. På forsiden af ​​bilen kan interaktive flersprogede meddelelser vises mellem forlygterne, herunder hilsner, råd til andre førere på vejen eller opladningsstatus.

Indretning

Førens udadgående synlighed fra Urban EV Concept er fremragende takket være slanke A-søjler og en bred forrude, der ser ud til at gå rundt om hele forsiden af ​​bilen. Indgang og udgang fra køretøjet er via bagvendte døre. Stikket, til den elektriske opladning med kabel, er anbragt på motorhjelmen.

Hondas Urban EV Concept kan rumme fire passagere på tværs af to bænkpladser lavet i forskellige materialer. For at skabe en lounge følelse, er forreste række betrukket med naturligt grå stof; Ryglæn, sidestøtte og armlæn er prydet med moderne træfinish accenter. Sikkerhedsbælterne til bagsæderne er fastgjort midten af sæderne, så bæltet kan kommer af vejen, før passageren går ud af bilen.

Den samme træfinish ombrydes rundt om en stor “flydende” dashboardkonsol. Dette huser rattets kolonne, et sæt enkle kontrol knapper og en panoramisk skærm. Instrumentbrættet selv er færdigt med en wrap-around skærm, der løber bag konsollen og strækker sig ind i dørene. Hovedskærmen præsenterer en række køretøjsoplysninger, herunder det resterende batteriniveau. Mens de udvidede dørskærme fungerer som bilens vingespejle gennem digitalkameraer.

Honda Automated Network Assistant concierge

Hondas Urban EV Concept viser virksomhedens vision for en verden, hvor mobilitet og dagligliv er sømløst forbundet. Den indbyggede avancerede Honda Automated Network Assistant fungerer som en personlig butler, som lærer ved at registrere følelser bag førerens handlinger. Det kan så anvende det den har lært fra førernes tidligere beslutninger, for at lave nye valg og anbefalinger.

Honda Power Manager

Nye metoder til styring af energioverførsler mellem nettet, boliger og elbiler kan give indtjeningsmuligheder for EV-ejere i fremtiden. Hondas Power Manager Concept, afsløret sammen med Urban EV Concept i Frankfurt, er et smart system, som kan opbevare energi mere effektivt, frigive elektricitet produceret af vedvarende kilder tilbage i hjemmet eller sælge det tilbage til nettet.

Elektrisk Vision

Honda's 'Electric Vision' -strategi, der blev lanceret på 2017 Geneva Motor Show, omfatter udviklingen af ​​en dedikeret el-køretøjsplatform med fuldt elektrisk el-teknologi. Nøgleområderne i drivlinieudviklingen omfatter et højdensitets letvægtsbatteri, integreret varmebehandling og udviklingen af ​​energioverføringsfunktioner – både til og fra køretøjet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start