Honda Racing Team - Honda gearer op
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda gearer op

Historiske WTCC løb på Suzuka banen
Honda
29/10-2012 kl. 15:00

Den japanske afdeling af 2012 WTCC løbs serien, markerer også to milepæle for Honda: 50års jubilæet for Suzuka racerbanen som blev grundlagt af Honda stifteren Soichiro Honda, samt 40års jubilæum for Civic modellen.

Suzuka Japan, 18. Oktober 2012 Honda Racing Team JAS markerer sin debut i FIA WTCC løbsserien denne weekend. Det bliver med et historisk løb på Suzuka banen i Japan. Honda stiller til start med en bil, Civic WTCC raceren er udstyret med en 1,6 liters, turboladet motor med 4 cylindre og direkte indsprøjtning. Bilen køres af den portugisiske kører Tiago Monterio. Både bilen og teamet er vel forberedt til løbet, efter veludført test i Europa henover sommeren og på Sugo banen i Japan tidligere i denne uge.

Ud over at dette er løbsdebut for teamet med Civic i Word Touring Car Championship, har netop løbet på Suzuka banen en helt speciel betydning for teamet, da det markerer to meget vigtige milepæle: 50 års jubilæet for Suzuka banen, som da den blev grundlagt af Soichiro Honda i 1962 og samtidig var den første racerbane i asien.

40 års jubilæet for Civic modellen ønsker Honda også at markere via deltagelsen i WTCC med den nye model, som Honda desuden for ganske nyligt annoncerede vil blive lanceret i en Type R version i 2015.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start