Honda Civic - Kåret som årets kvindebil 2012
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda Civic

Kåret som "Women's World Car of The Year 2012"
Honda
09/10-2012 kl. 15:45

Honda Civic har modtaget prisen fra kommiteen bag “Women’s World Car of the Year”, Prisen blev overrakt til Honda på Paris Motor Show 2012.

Denne kåring er inddelt i 4 kategorier: familie biler, luksus biler, sportsvogne samt en kategori for økonomiske biler. Honda Civic vandt i kategorien for økonomiske biler, med VW Up og Ford Fiesta på anden og tredje pladsen.

Honda Civic blev valgt ud fra en liste på ikke mindre end 300 biler, hvor 20 kvindelige dommere fra 11 lande rundt om i verden fordelte deres stemmer.

Panelet bag kåringen valgte Honda Civic som vinder udfra kriterier som kvinder finder vigtige når de køber en bil, som sikkerhed, værdi for pengene, plads og fleksibillitet, letkørt, farve udvalg, sex-appel, miljøvenlighed og børnevenlig.

I forlængelse af denne kåring har Honda offentliggjort at Civic programmet inden længe udvides med en 1,6 liters diesel motor der kører 27,8 km/l og har et CO2 udslip på kun 94g. Senere vil vi også se Civic’en i en stationcar udgave og i en hårrejsende Type R sports version.

Henny Hemmes og Sandy Myhre, to medlemmer af panelet, overrakte prisen til Toshiaki Konaka, fra Honda Motor Europe Bil Divisionen, på Honda standen i forbindelse med Paris Motor Show.

Ved modtagelsen af denne pris udtalte,Konaka: “Denne pris understreger Civic’ens unikke design og praktiske anvendelighed, som er blevet en synonym for Civic modellen, hvilket matcher kundernes forventninger og behov.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start