Bentley - Højdepunkter for Bentley i 2013
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Højdepunkter for Bentley i 2013

Tre nye modeller præsenteret
Bentley
20/12-2013 kl. 12:00

Tidligere i år bekræftede Bentley, at man vil bygge verdens hurtigste og mest luksuriøse SUV på fabrikken i Crewe, og på den måde tage mærkets tilhængere offroad for første gang nogensinde. Den nye model vil resultere i 1.000 nye arbejdspladser, og er en del af et investeringsprogram på over 800 millioner britiske pund, eller mere end syv milliarder kroner.

2013 var også året, hvor Bentley præsenterede intet mindre end fire nye modeller, blandt andet Flying Spur sedan, Continental GT V8 S og verdens hurtigste cabriolet med plads til fire personer, Continental GT Speed Convertible. Samtidig signalerede racerbilen Continental GT3, at Bentley endnu engang vender tilbage til international motorsport, der sluttede på en fjerdeplads i debutløbet i Dubai.

Salgsmæssigt var 2013 også et stærkt år for Bentley. I alt blev der 6.516 nye Bentley-ejere i 2013, mod 5.969 i 2012. Bentleys internationale repræsentation blev også udvidet med 23 nye forhandlere i alt fra Bukarest, Lyon og Minsk til Hanoi i Vietnam og den legendariske by Urumqi på Silkevejen.

På fabrikken i Crewe fejrede man, at der uden ophold er blevet fremstillet motorer i 75 år. Samtidig var det en mulighed for at kigge mod fremtiden, der er installeret 20.000 solpaneler med en samlet ydelse på 5MW på fabrikkens tag. Det forventes at systemet kan dække helt op til 40% af fabrikkens behov for energi, og dermed reducere CO2-udledningen med over 2.500 ton hvert år.

I dag beskæftiger Bentley 4.000 medarbejdere på fabrikken i Crewe, hvor alle Bentleys modeller designes, udvikles og produceres. Her eksisterer ædle håndværkstraditioner, ofte nedarvet i generationer, side om side med den mest moderne teknologi. I 2012 eksporterede Bentley for over en milliard britiske pund, eller mere end 8,88 milliarder kroner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start