Campingnyt: Hobby Camping og cirkus Benneweis
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hobby og Cirkus Benneweis

Hobby og Cirkus Benneweis – mød en ægte cirkusprinsesse på messerne og vind masser af billetter til cirkus
Hobby
05/01-2013 kl. 12:53

Der findes vel ikke nogle mere ægte campister end ”cirkus-folkene”. Det er derfor helt naturligt at HOBBY har indgået et samarbejde med Cirkus Benneweis omkring sæsonen 2013.

Det betyder blandt andet, at HOBBY stiller tre campingvogne til rådighed for Cirkus Benneweis, som bliver beboet af nøglepersoner hos det 126 år gamle cirkus i de seks måneder, sæsonen varer. Samarbejdet betyder også, at du på messen i Bella Centeret fra den 18. til den 20. januar har mulighed for at møde en vaskeægte cirkusprinsesse, vi får nemlig besøg af Judy Glosted fra Cirkus Benneweis. 

Judy Glosted besøger HOBBYs stand lørdag og søndag i tidsrummet 11-13. Så udover at du kan se en masse flotte nye campingvogne fra Hobby kan du deltage i konkurrencen om 4 billetter til årets cirkusforestilling ved at aflevere en tegning af en cirkusprinsesse til den rigtige cirkusprinsesse på standen – du kan enten lave tegningen hjemmefra, men der vil også være papir og tegneredskaber på vores stand. Du er også velkommen til at tage et billede af dig selv eller dine børn sammen med Judy Glosted. Den heldige vinder af billetterne udtrækkes i dagene umiddelbart efter messen og får direkte besked.

 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start