Hobby De Luxe Easy 2014 - Lettere og helt sin egen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hobby De Luxe Easy

10% lettere og helt sin egen
Campex ApS
18/09-2013 kl. 11:15

De Luxe Easy er Hobbys nye serie af lette og funktionelle campingvogne til en fornuftig pris. Som ved alle andre af Hobbys modelserier, har firmaets grundlægger Harald Striewski haft afgørende indflydelse på seriens design.

Køb Hobby De Luxe campingvogne her.

Mange grundrids i ny serie

Harald Striewski nægtede at skære ned på standardudstyret i den nye serie. En Hobby skal stadigvæk være “All Inclusive”.  Men på en eller anden måde skulle prisen og vægten ned i forhold til de andre modelserier, så noget måtte gøres.

Ib Langkjær, fra den danske Hobby agent fortæller: “Det er lykkedes at opnå en vægtbesparelse på hele 10% ved blandt andet at anvende letvægtsmaterialer i konstruktionen og ved at vægtoptimere opbygning af møblerne. Desuden har De Luxe Easy serien fået en ny type aksel, der ligeledes er med til at reducere vægten. Dette selvfølgelig uden at det er gået ud over Hobbys velkendte kvalitet.”

De Luxe Easy serien består af 16 forskellige grundrids. Den mindste model har en egenvægt på kun 913 kg., hvilket gør at selv familier med mindre biler nu kan få drømmen om en campingvogn opfyldt.

Ib fortsætter “Med De Luxe Easy serien prøver Hobby at tilgodese børnefamilierne. Mange af modellerne er nemlig indrettet med køjer. Netop ved at kombinere lav pris, lav vægt og masser af plads, har Hobby med De Luxe Easy skabt en serie campingvogne, der helt sikkert vil være interessant netop for børnefamilier.”

Udvendig fremstår De Luxe Easy serien i et meget enkelt og diskret design. Bemærkelsesværdigt er det også, at vognene op til 490 KMF kun har en bredde på 220 cm.. Vognene er derfor lettere at manøvrere med, både bag ved bilen og ude på campingpladsen.

Ib fortsætter: “ Vi glæder os til at vise de danske campister hvor meget campingvogn de kan få for få penge. Og så endda lette campingvogne der kan trækkes af de fleste biler. Faktisk kan flere af vognene allerede nu ses ude hos de danske Hobby forhandlere. Bemærk især de 2 kampagnemodeller i De Luxe Easy Serien der udmærker sig ved lav vægt og stor rummelighed.”

Hobbys 2 kampagnemodeller i De Luxe Easy serien er:

Hobby De Luxe Easy 400 SF er indrettet med tværstillet dobbeltseng og siddegruppe. Egenvægten er kun 913 kg. og prisen kun kr. 109.950,- .

Rummelige køjevogne

Den rummelige køjevogn til den store børnefamilie er en Hobby De Luxe Easy 545 KMF. Ud over køjesengene, er der også tværstillet dobbeltseng og siddegruppe i siden. Desuden er der et stort badeværelse med separat brusekabine. Hobby De Luxe Easy 545 KMF har helt op til 6 sovepladser. Skulle dette ikke være nok, kan man tilkøbe en tredje køje. Ud over det sædvanlige standardudstyr der følger med en Hobby, følger der I denne model også en TV-holder med. Prisen er kun kr. 149.950,-.

“De nye Hobby De Luxe Easy modeller er allerede nu blevet modtaget rigtigt godt af de danske campister og med et så bredt program af letvægtsmodeller til en så fornuftig pris, er der nu ikke længere nogen undskyldning for ikke at nyde campinglivet” Slutter Ib med at fortælle.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start