Ny KIA Pro_See’d til salg fra kr. 169.999,- til april
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Helt ny KIA pro_cee’d til salg medio april

KIA pro_cee’d fra kr. 169.999,-
KIA
05/03-2013 kl. 14:45

Fredericia, den 5. marts 2013 – Efter lanceringen af cee’d fem-dørs og cee’d stationcar i 2012, er det tredje medlem af den nye KIA cee'd familie – den tre-dørs pro_cee'd klar til at gå i handlen i Danmark medio april 2013. Den nye pro_cee'd er en mere sofistikeret bil, og byder på alle de samme forbedringer som sin søster model, cee'd fem-dørs, mens den har et mere dramatisk og sporty udseende.

Den nye pro_cee'd tilbydes med den samme vifte af motorer, gearkasser som cee'd fem-dørs og cee'd stationcar, mens den samlede længde (4310 mm), bredde (1780 mm) og akselafstand (2650 mm) også er de samme som fem-dørs. Den nye pro_cee'd viser betydelige styling ændringer som en del af omdannelsen til det sporty tre-dørs organ. Sammenlignet med cee'd fem-dørs er taglinjen sænket med 40 mm, B-stolpen er flyttet 220 mm tilbage og sidepanelerne bag B-stolpen er nye, ligesom sidevinduerne, C-stolpen, bagklap, baglygter og bagkofanger. “Denne bil er indbegrebet af følelser og energi hele vejen igennem,” forklarede Peter Schreyer, President og Chief Design Officer. “Du ved fra et enkelt blik, at dette er en bil, du ønsker at køre, ikke bare eje. KIA er på et markant design eventyr, og denne helt nye pro_cee'd er endnu en spydspids på denne fremadskuende rejse. ” Afhængig af model, gør pro_cee'd opmærksom på sig selv ved en unik mørk krom kølergrill, LED dags-kørelys og LED baglygter. For yderligere at skelne den nye pro_cee'd fra resten af familien, vil den blive tilbudt i en række af seks specialfarver.

Modelprogrammet for den nye pro_cee’d bliver identisk med cee’d 5-dørs – hvilket betyder et højt niveau af standardudstyr som bl.a. aircondition, varme i sæder, varme i rattet, audio anlæg med ipod og bluetooth adgang, alt i sikkerhed, op til 27 km/l og med 7 års fabriks garanti.

Prisforskellen mellem cee´d 5-dørs og pro_cee´d bliver 15.000 kr. – dog har vi fastsat en intropris på KIA pro_cee´d 1,4 Active til kun 169.999,- kr. Anden generation af pro_cee'd er endnu mere opsigtsvækkende end den første, og vi forventer med vores danske modelprogram i væsentlig grad at styrke salget i denne niche af det populære C-segment.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start