Gør køreturen til en skattejagt med Bridgestone
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gør køreturen til en skattejagt

Cyklen er kommet ud af sit vinterhi, vejrhanen peger på forår, og kalenderen er spækket med helligdage. Skal du ud at nyde asfalten og æde kilometre, så kombiner turen med en skattejagt
Bridgestone
15/04-2016 kl. 11:00

For første gang er der blevet lanceret en national Geocaching-skattejagt i Danmark, hvor 30 skatte er blevet gemt rundt omkring i landet. 

På skattejagt via mobilen

Skattejagten baserer sig på det populære Geocaching, som alene i Danmark har mere end 15.000 aktive geocachere i alle aldre. Geocaching er en udendørs skattejagt, hvor man bruger sin smartphone eller en GPS til at finde skatten – en ’cache’. GPS-koordinater afslører, hvor cachen er gemt. Pointen er, at man lader cachen ligge, når den er fundet, så andre geocachere kan gå på jagt efter samme skat.

Danskerne har udpeget de skønneste steder i Danmark

Det er den globale dækproducent Bridgestone, som står bag skattejagten – men de skønneste steder i Danmark, og dermed skattenes placering, er udpeget af danskerne selv. Bridgestone har nemlig bedt sine følgere på firmaets danske Facebook-side om at nominere skønne steder i Danmark, som de synes er et besøg værd. 

Det er der kommet en mængde gode forslag ud af, og i alt 30 steder fordelt over hele landet er endt med at udgøre Danmarks Skønneste Skattejagt. 

Køreturen er en del af oplevelsen

Om baggrunden for den nationale skattejagt fortæller marketingansvarlig hos Bridgestone Danmark, Lotte Bodilsen: ”Bridgestone vil ikke bare producere dæk. Vi vil gøre rejsen og køreturen til en oplevelse og inspirere til at tage ruter, hvor der er oplevelser undervejs. Med lanceringen af Danmark Skønneste Skattejagt inviterer vi familien Danmark med ud på en skattejagt, hvor det ikke kun er destinationen, som er et besøg værd – selve køreturen er også en del af oplevelsen.”

Vind en kør-selv-ferie for hele familien

For at deltage i Danmarks Skønneste Skattejagt skal man finde en eller flere af skattene. Det kræver blot en smartphone for at være med. Skattejægerne præmieres undervejs i konkurrencen, som afsluttes i uge 43, hvor der trækkes lod om hovedpræmien, en kør-selv-ferie for hele familien. 

Konkurrencebetingelser og oversigt over skattenes placering og tilhørende GPS-koordinater findes på Bridgestones hjemmeside.

Del med en ven

0 personer snakker om “Gør køreturen til en skattejagt

  1. Hvis de ikke bare vil producere dæk, men promovere ting som disse, hvorfor er det så overhoved ikke muligt at finde disse links fra deres egen hjemmesides forside??

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start