Fendt camping 2014 - Kvalitet til en fornuftig pris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Gør din nye Fendt endnu mere lækker

Bredt sortiment af Fendt campingvogne til de danske Fendt forhandlere
Campex ApS
30/10-2013 kl. 20:30

Til sæson 2014 kommer der et bredt sortiment af Fendt campingvogne til de danske Fendt forhandlere. Der er ændringer – store som små – til de fleste af Fendts modelserier, og Fendt er stadig et godt bud på en kvalitetsvogn til en meget fornuftig pris.

Køb Fendt campingvogne her.

Igennem flere årtier har Fendt været kendt for at bygge campingvogne af den ypperste kvalitet og på ingen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Det var tilfældet i 1963 da produktionen startede og det er stadigvæk tilfældet i dag. En Fendt campingvogn er ægte håndværk, og ikke ’samlebåndsarbejde’. Der bliver kælet for hver en liste, sammenføjning og hver en skrue der skrues i.

Det afspejles også i salget af Fendt campingvogne i Danmark. Der var stort set udsolgt at nye Fendt vogne allerede i maj måned i år.

Fendt tilbyder nu at du kan opgrader din nye Fendt med en masser ekstraudstyr i top-kvalitet til en meget fordelagtig pris. Performance-pakken, som denne udstyrspakke kaldes, består af en række  lækkert udstyr som:

– Truma Mover XT med Power-sæt (bestående af batteri og lader). Denne mover sætter ny standard i forhold til vægt, rangerpræcision og betjening. Faktisk kan vægten reduceres med helt op til 20 kg. idet de strømbesparende motorer ikke kræver et stort tungt batteri. Trinløs styring af hastighed og retning, giver en utrolig præcis rangering. 

– AL-KO ATC trailer Control. AL-KO ATC Trailer-Control giver sikker kørsel med campingvogn i enhver situation. 

– Thule Omnistore 6200 tagmarkise Hhv. i 4,0 og 4,5 meters længde med hvid kassette og Alaska-grå markise-dug. 

– Opvejning til 1700 kg. Lasteevnen øges betydeligt. 

– Truma Duo-kontrol. Automatisk omskifter mellem 2 gasflasker. Systemet skifter automatisk til reserveflasken når hovedflasken er tom. 

– Fendt ”soveverden”. Kvalitets sengemiljø bestående af 2 dyner, 2 puder, tilhørende betræk med Fendt-logo, samt stræklagen til enkelt- eller dobbeltseng. 

 – Teaktræs-rist som indsats til brusebund. 

– Sound-pakke inkl. radio med CD 

– Tv-holder ”Sky” samt 

– Et 22” fladskærms TV 

Ved køb af Performance pakken med alt dette udstyr, sparer du helt op til kr. 23.000,- på ekstraudstyr, du måske alligevel gerne ville udstyre din Fendt med.

Performance-pakken kan købes til 465 SFB og 515 SG i hhv. Tendenza, Opal og Bianco-rækkerne. Kig ind til din Fendt forhandler og hør mere om fordelene ved en Performance pakke.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start