God plads til alt og alle. 3 køjer, 1.sal + 2 sovepladser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

God plads til børnene – og deres venner.

LMC sætter fokus på campingvogne designet til børnefamilier.
LMC Caravan
09/01-2013 kl. 13:31

Hvor der de seneste år har været meget fokus på komfortable campingvogne til seniorer, så har LMC sat sig for at skabe luksuriøse campingvogne til familier med flere børn. Og det endda til ganske overkommelige priser.

God plads til alt og alle.
Tag f.eks. LMC Musica 560 K. Den er indrettet med to køjesenge bagerst i campingvognen. Skulle det ikke være nok, kan Musica 560 K bestilles med 3 køjer, og hvis der stadig er behov for flere sovepladser, så kan der redes op til to sovepladser i den store siddegruppe. Derved bliver der reelle sovepladser til 5 børn – vel og mærke uden at det går ud over forældrenes sovekomfort. Forrest i Musica 560 K er der nemlig en stor dobbeltseng.

Men Musica 560 K indeholder meget mere end sovepladser. I siddegruppen er der plads til at spise, hygge, spille spil, læse eller hvad man nu har lyst til.

Det store køkken har masser af bordplads samt skabe og skuffer med plads til madvarer, service og køkkengrej til selv den store familie. Bagerst i campingvognen er der et stort badeværelse med separat bade/toilet rum. Også her er der rigelig med opbevaringsplads.

Made in Germany
Selvom Musica er LMCs mest prisbillige serie, så er serien udstyret med bagende, front og tag i GFK. Risikoen for haglskader er derved stort set elimineret. Kvaliteten er i top, og forarbejdningen er af meget høj standard. Made in Germany forpligtiger, og LMC bygger deres campingvogne derefter. Dette kommer da også til udtryk ved, der sjældent er fejl eller mangler ved en LMC campingvogn ved leveringen.

Grundprisen for LMC Musica 560 K er 188.600,- kr. Hertil kommer evt.
ekstraudstyr og levering. Totalvægten er på 1600 kg. Campingvognen kan leveres med aksel, der tillader en totalvægt på op til 1800 kg.

Gæsteværelse på 1. sal
Skulle man have brug for mere end 7 sovepladser, eller kunne man tænke sig et gæsteværelse på 1. sal, så kan alle LMCs campingvogne leveres med hæve/sænke tag. Derved får man 2 ekstra sovepladser oppe på taget af campingvognen. Adgangen sker via en stige og en tagluge, og sovekabinen er udstyret med lys og ventilation.

Taget er klappet ned under kørsel, og betyder derfor ikke noget for vindmodstanden. Den ekstra vægt på 100 kg. betyder heller ikke noget for køreegenskaberne. Taget klappes op ved et let skub. En gasfjeder hjælper til med at løfte taget, så der kræves ikke mange kræfter. Når taget igen skal ned, sker dette ved at trække i en snor. Det tager under 10 sekunder, og der er plads til sengetøj m.m. når taget er klappet ned.

Selvom siderne i sovekabinen på taget er lavet i teltdug, så kommer man ikke til at fryse i ydersæsonerne. Der kan leveres isolerings måtter til sovekabinens sider. Disse sættes let op med velcrobånd. Desuden kan der føres varme op i sovekabinen, så det at holde en behagelig temperatur bliver intet problem.

LMC Musica 560 K kan ses på Ferie og Fritid i Bella d. 18. – 20. Januar, hvor den udstilles sammen med andre LMC campingvogne. På Ferie for Alle i Herning vil der også være muligt at se mange forskellige løsninger til børnefamilien. Tag børnene med, og bliv med egne øjne overbevist om, hvor velegnet camping er til børnefamilier – store som små.

Del med en ven

0 personer snakker om “God plads til børnene – og deres venner.

  1. Okay det er sgu smart når os og ungerne er på vej med nogen af tøsens veninder. Når vi er fremme vil de heller sove i telt men på vej på restepladserne er det fikst.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start