Jeep - Genintroduceres - Wrangler & Grand Cherokee
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Genintroduceres

Jeep® genintroduceres i Danmark
Jeep
06/01-2014 kl. 11:45

Hos Fiat Group Automobiles Denmark er vi meget glade for nu at kunne meddele, at vi genintroducerer det ikoniske Jeep® mærke på det danske marked.

Det vil konkret dreje sig om lanceringen af de to modeller Wrangler og Grand Cherokee, som vil være tilgængelige hos to forhandlere, henholdsvis Hersild & Heggov v./Djarlo Automobiler A/S i Nærum, nord for København, samt hos ATbiler A/S i Fredericia. I 2. kvartal 2014 følger den helt nye Jeep® Cherokee.

”Jeep® er et ikonisk bilmærke med en historik, der rækker mere end 60 år tilbage i tiden. Samtidig er Jeep®-brandet uløseligt forbundet med en række værdier, som vi ved, at de danske forbrugere sætter stor pris på: Frihed, eventyr og amerikansk tradition. Det er derfor med stor stolthed, at vi nu genintroducerer Jeep® på det danske marked gennem et autoriseret salgs- og servicenetværk. Vi ser frem til at kunne løfte sløret for flere detaljer og glæder os til kunne køre Jeep® ind på det danske marked igen,” siger Svend Overgaard Laursen, administrerende direktør hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start