www.Magacin.dk/biler - FTZ Rally Roskilde
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

FTZ Rally Roskilde

Efter mere end et års planlæggelse skal FTZ Rally Roskilde løbe af stablen den 24. september.
FTZ Rally Roskilde
13/09-2016 kl. 17:00

Et rigtigt DM rally med 7 forskellige hastighedsprøver, som alle skal gennemkøres to gange. Det giver 130 kilometer rå hastighedsprøver, et løb lavet for deltagerne skyld, så de kan få brugt de mange flotte og hurtige rallybiler. Det er ASK Hedeland, der står for arrangementet.

Allerede fredag 23. september starter løbet med gennemkørsel af prøverne, hvor deltagerne skal have lavet noter på de udfordrende veje. Fra kl. 16.00 er der teknisk kontrol af rallybilerne på Vilvorde i Roskilde.

Rallycentrum for løbet er hos BEC – Havsteens vej 4 – 4000 Roskilde, hvor første bil starter lørdag kl. 08.00 Herefter går turen syd for Roskilde mod to helt nye prøver – samt to gamle kendinge. Om eftermiddagen køres der vest for Roskilde, samt en tur nord på til Egholm prøven, tæt på Kirke Hyllinge.

Bilerne forventes at komme til mål i Roskilde omkring kl. 17.30, hvorefter der vil være præmiefest om aftenen.

Uden sponsorer, intet motorløb, så løbsledelsen er glade og stolte over opbakningen fra løbets sponsorer. Nu er det op til rallykørerne at levere det sportslige show, og der bliver mange flotte rallybiler at kigge på, med dygtige chauffører bag rattet.

Seedningslisten i dansk rally er udgangspunktet for rallyets startliste, og her vil Esben Hegelund/Hadsten -Karsten Isaksen/Kolding figurere øverst med deres hurtige Skoda Fabia R5, et hold som virkelig er i topform, og Esbens formkurve i disse år er med pil opad, stærkt opad….

Et af de hold, som skal true ham i det generelle klassement, bliver Ib Kragh/Juelsminde – Freddy Pedersen/Borre i Citroën DS3 R5. Ib har ikke knækket koden til at slå Esben i år, men skal det nås, vil det være en kærkommen lejlighed til dette rally.

Brødrene Kenneth Madsen/Ruds Vedby og Jacob Madsen/Ruds Vedby kommer til start i hver deres bil, i hver deres klasse. Kenneth Madsen kommer i hans hurtige Suzuki Swift Maxi 2000 med Mette Felthaus/Horsens i codriversædet, og Jacob kommer i hans Opel Adam R2, med Line Lykke Jensen/Stenløse i Co driver sædet. De to brødre har netop deltaget i et stort EM Rally, Barum Rally, og her viste de begge to, at de er ekstrem hurtige chauffører. I skrivende stund blandt dansk rallysports bedste og hurtigste. Så nyd at se dem bruge deres rallybiler, med stort kørertalent og masser af vilje.

Der er mange lokale rallykørere med i dette rally, og de glæder sig til at vise flaget for deres sponsorer, venner og resten af sportens publikummer. Til dette rally er der mulighed for at gå til makronerne. For med 130 kilometer hastighedsprøver, vil der være muligheder for at køre til og måske lidt over grænsen, et begrænset tidstab vil der være mulighed for at køre ind igen, det er rally, når rally er bedst.

Hjemmesidenwww.rallyroskilde – har alle de informationer som der kræves, men løbsledelsen bag løbet kan snart mærke sommerfuglene i maven, da et års planlæggelse snart skal realiseres, men det er en erfaren løbsledelse, som har fingrene i dette løb, de glæder sig til at kunne fremlægge dette DM løb med base i Roskilde, og med 7 forskellige prøver i omegnen af domkirke byen, så velkommen til alle – kørere, publikummer og resten af rallyfolkene, løbsledelsen bag FTZ Rally Roskilde er klar med et en godt gammeldags DM Rally.

FAKTA:

 – Rallyet køres lørdag den 24. september 2016 og tæller til følgende mesterskaber:

 – DIF Danmarksmesterskabet 2016

 – DASU Historisk rally Cup 2016

 – Micro Rally Cup 2016

 – Opel Corsa Cup 2016

 – Gennemkørsel fredag den 23. september kl. 8.00 – 16.00

 – Rally centrum fredag den 23. september Vilvorde, Køgevej 131, 4000 Roskilde 

 – Rally Centrum lørdag den 24. september (BEC – Havsteens vej 4. 4000 Roskilde)

 – Teknisk kontrol fredag den 23. september fra kl. 16

 – Serviceplads under løbet – BEC, Havsteens vej 4. 4000 Roskilde

 – Der er planlagt 130 km hastighedsprøver fordelt på 7 forskellige – hvoraf de to af prøverne er helt nye.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start