Net front fra Isabella, nemt at sætte på, god ventilation
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Frisk luft i sommervarmen

Under varme himmelstrøg, eller på en god varm dansk sommerdag, kan det være rart med frisk luft og god ventilation i dit fortelt – det kan du få med den nye netfront fra Isabella.
Isabella a/s
21/07-2014 kl. 17:12

Netfronten giver god ventilation i forteltet, og du slipper samtidig for generende insekter. Den er nemt at sætte på – helt enkelt klikkes netfronten på forteltets stel.

Køb Isabella fortelte her.

Du kan bruge netfronten, hvor du lyner frontpanelet ud og erstatter den med netfronten – eller du kan lade frontpanelet sidde i og evt. lave en verandaløsning, hvor du har netfronten i den øverst halvdel og frontpanelet nederst. Både netfronten og frontpanelet kan sidde i samtidig. Netfronten kan spejlvendes, så den kan bruges enten i højre eller venstre side af forteltet.

For ekstra god ventilation kan du supplere med en netgavl efter samme princip som netfronten, hvor hele gavlåbningen er erstattet med net – eller du kan nøjes med at lyne det eksisterende gavlpanel ned som veranda, så det kun er øverste del, der har net.

Netfronten passer på Commodore Concept, Commodore, Ambassador, Capri Coal samt enkelte ældre modeller (i målene G14-G20). Netfronten fås også til Magnum, hvor den dækker hele fronten. 

Vejledende udsalgspris
G14: 815,- (inkl. moms)
G16: 855,- (inkl. moms)
G18: 905,- (inkl. moms)
G19: 935,- (inkl. moms)
G20: 960,- (inkl. moms)
Til Magnum: 966,- (inkl. moms)

Se mere på www.isabella.net

 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start