Opel på Frankfurt Internationale Motor Show - 2013
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Frankfurt Internationale Motor Show – 2013

Syv IAA verdenspræmiere: Fra Opel Insignia OPC til Monza Concept
Opel
03/09-2013 kl. 15:00

Rüsselsheim/Frankfurt. Opel har ikke mindre en syv verdenspræmiere på den 65. Biludstilling i Frankfurt IAA, der afvikles fra 12. – 22. september. Den nye Insignia vises for første gang med nyt design for og bag, forbedret undervogn, nyt infotainment system og forbedrede motorer. Topmodellen er stadig OPC versionen, hvor V6 motoren med turbo yder 325 hk og har et drejningsmoment på 435 Nm. Country Tourer er en helt ny Insignia Variant med større frihøjde og firehjulstræk målrettet kørsel på løst underlag og med anhænger. De nye motorer medvirker til at give Insignia klassens bedste brændstofforbrug. Med 2,0 CDTI dieselmotor på 120 hk eller 140 hk kører den nye Insignia op til 27 km/l efter EU-normen svarende til et CO2 udslip pr. km på 99 gram. En lav luftmodstandskoefficient på 0,25 er også medvirkende til det lave forbrug. I kabinen kan Insignia udstyres med 8” touch-screen og touch-pad mellem forsæderne for mere sikker og intuitiv betjening. Touch-pad’en betyder blandt andet at det har været muligt at give systemet skrivegenkendelse, så man blot skal skrive bogstaver med sin fingerspids på touc-pad’en, hvis man for eksempel skal indtaste en adresse i navigationssystemet. Stemmegenkendelse er en anden mulighed for at betjene systemet.

Opel giver også offentligheden et indblik i fremtidens Opel design med den konceptbilen Monza Concept – der er Opels vision for brug af informationsteknolog i fremtidens biler.

Monza Concept giver desuden en smagsprøve på, hvordan fremtidens Opel biler kan komme til at se ud. Opels nye cabriolet kan nu også leveres med en 200 hk version af den nyudviklede 1,6 SIDI benzinmotor, der kan udstyres med både manuel og automatgearkasse. Næste år sender Opel den første ADAM på gaden med en nyudviklet 1,0 SIDI turbobenzinmotor, der i første version får en ydelse på 115 hk og udstyres med en seks trins gearkasse. Denne kommende Opel motor vises også på biludstillingen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start