Forsikringstilbud - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forsikringstilbud

Billig forsikring gør Danmarks billigste bil endnu billigere
Chevrolet
29/11-2010 kl. 13:15

Danmarks billigste personbil, den lille smarte Chevrolet Spark, kan nu blive endnu billigere. Ikke i anskaffelse, men i forsikring. Uanset køberens alder, bopæl og anciennitet vil en helt ny Chevrolet Spark frem til jul kunne forsikres for blot 7.900 kroner – for tre år, vel at mærke!

Tilbuddet, som er 4.000 kroner under normalprisen, for de særlige Chevrolet forsikringer, gælder fra d. 29. november til d. 23. december 2010. Det kræver dog, at bilen er finansieret gennem Chevrolet Finans og er indregistreret senest 31. januar 2011, men det vil for de fleste købere i sig selv også være en ganske god forretning. Derved kan den månedlige ydelse på finansiering inklusiv 3 års forsikring tilsammen komme helt ned på blot 965 kroner.

Den vejledende nybilspris for Chevrolet Spark Life er 85.900 kroner. Den pris er ganske enkelt lavest i Danmark, og med det nye forsikringstilbud vil det totale prisbillede ikke blive nævneværdigt påvirket af en fordyrende forsikring, der ellers for mange, især unge mennesker, nemt kan slå bunden ud af budgettet.

Det er ret godt, for til den lave pris har Chevrolet Spark stor berettigelse i det afgiftsbelagte Danmark. Især har Spark vist sig at være populær hos de kvindelige købere. Så populær, at den i al sin enkelhed er blevet den mest solgte bil herhjemme – til piger! Men også mændene kan lide Spark’en: Totalt set er Spark blandt de mest solgte minibiler i Danmark – og en af årsagerne til, at Chevrolet er det hurtigst voksende bilmærke i Danmark.

Det er ikke så mærkeligt, for man får utrolig meget bil for pengene. Samtlige modelvarianter har ESP og 6 airbags. Også rummeligheden er i fokus. Chevrolet Spark har 5 pladser, hvor alle er med 3-pkt.sikkerhedsseler. 5 døre er ligeledes standard, så bagsædepassagererne har ”egen indgang” – det gælder ikke hos flere af konkurrenterne – og motorerne har 4 cylindre, det kan heller ikke alle konkurrenterne præstere. Alligevel kører en Chevrolet Spark 20 km/l, og derved får man en bil med energimærke A og en halvårlig grøn ejerafgift på blot 260 kroner.

Er man villig til at betale lidt mere for en ny Spark er aircondition eller klimaanlæg, ratbetjent radio/CD m. USB, baksensor, sædevarme, fjernbetjent centrallås, eldrevne sideruder, sidespejle med varme, etc. inden for en overkommelig økonomisk rækkevidde.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start