Fords forældrenøgle "MyKey" - Se TV2 Nyheder indslag
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fords forældrenøgle “MyKey”

Se indslag fra TV2 Nyhederne om Fords forældrenøgle "MyKey"
Ford
15/05-2013 kl. 09:45

Ford MyKey giver forældre kontrol over unge billisters kørsel og reducerer risici for ulykker

Unge bilister fylder mere i ulykkestatistikkerne end ældre bilister. Det er baggrunden for, at Ford introducerer Ford MyKey. Den elektroniske forældre-nøgle fungerer som en spærre, der kan få teenage-bilister til at køre mere sikkert og driftsøkonomisk samt øge brugen af sikkerhedssele. Maksimal kørselshastighed og volumenbegrænsning på audio-anlægget er blandt de muligheder, som Ford MyKey åbner op for.

Ford Motor Company introducerer sin eksklusive MyKey-teknologi som en støtte til forældre, der ønsker at øge sikkerheden for deres bilkørende teenagebørn.

MyKey giver mulighed for at programmere en speciel nøgle, som begrænser bilens tophastighed og volumen på audio-anlæget. MyKey ansporer til brug af sikkerhedssele, giver tidligt varsel om lavt tank-niveau og kan programmeres til at afgive lydsignaler ved hastigheder mellem 70-100 km/t.

Fordele med MyKey:

•Begrænser volumen på bilens audioanlæg

•Forhindrer frakobling af Elektronisk Stabilitetsprogram

•Forhindrer frakobling af sele-alarm, leverer uafbrudt selevarsel og spærrer bilens audioanlæg indtil personerne på forsædet har spændt sig fast.

•Giver tidligt varsel om lavt tankniveau – ved brændstof til 120 kilometers kørsel

•Forhindrer føreren i at frakoble 'Lane Departure Warning' – en feature som giver et hørbart og visuelt varsel samt vibrationer i rattet, hvis bilen utilsigtet kører over i en anden vejbane – samt 'Blind Spot Detection', som overvåger bilens blinde vinkler for eventuelle farer.

•Forhindrer føreren i at frakoble front-alarm funktionen, som giver hørbare og visuelle advarsler til føreren ved risiko for kollision – samt 'Active City Stop', som automatisk bremser bilen, når en kollision er uundgåelig.

Se indslaget fra TV2 nyhederne her

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start