Magacin.dk/biler - Ford viser deres nye Ford GT frem
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford viser deres nye Ford GT frem

Ford vil vende tilbage til hård konkurrence på de lange 24 timers Le Mans løb i 2016 med en helt ny generation af Ford GT racerbilen, et halvt århundrede efter at have sikret en 1-2-3 finish på det prestigefyldte løb med den ikoniske Ford GT40 i 1966.
Ford Danmark
22/01-2016 kl. 06:00

Ford GT racerbilen er et bevis på Ford's innovation og er baseret på den helt nye ultra-high-performance Ford GT superbil afsløret i januar 2015.

Den helt nye Ford GT

Højdepunktet af Ford Performance line-up, den helt nye Ford GT er en ultra-højt ydende superbil, der fungerer som et teknologisk udstillingsvindue for EcoBoost ydeevne, aerodynamik og letvægts kulfiber konstruktion. Ford GT leverer en af de bedste kraft-til-vægt forhold i forhold til enhver masseproduceret bil med en kulfiber krop med aktive aerodynamik og en kraftfuld, brændstoføkonomisk twin-turboladet V6 EcoBoost motor.

GT racerbilen

Ford GT racerbilen vil konkurrere i LM GTE Pro klassen i det legendariske 24 timers Le Mans  løb i 2016 og vil køre de fulde 2016 tidsplaner for FIA World Endurance Championship og TUDOR United Sportscar Championship.

De to Ford hold vil blive drevet af Chip Ganassi Racing med Felix Sabates. Firmaer der også hjælper Ford i dette projekt er Multimatic Motorsports, Roush Yates Motorer, Castrol, Michelin, Forza Motorsport, Sparco, og Brembo.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start