Ford: Udvidet Vignale-program, Kuga og Fiesta ST200
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford: Udvidet Vignale-program, Kuga og Fiesta ST200

Ford stiller med et bredt spektrum af nyheder på Geneva International Motor Show. Den schweiziske by danner rammen om premieren på den faceliftede SUV Kuga med SYNC 3, den stærkeste Fiesta nogensinde med 200 hk, en bred vifte af nyheder omkring luksuskonceptet Vignale – og for første gang kan man opleve både racerudgaven og gadeversionen af den nye superbil Ford GT
Ford Motor Company
01/03-2016 kl. 17:00

Ford gør alt andet end at holde sig tilbage på den vigtige internationale biludstilling i Genève, der åbner for pressen den 1. marts og tager imod publikum fra den 3. til den 13. marts. En lang række forskellige nyheder vil blive præsenteret på Fords stand i hal 5 i det store Palexpo-center midt i Genève.

På udstillingens første dag vil Ford Europas CEO og bestyrelsesformand Jim Farley åbne ballet med en pressekonference på Ford standen kl. 13.00.

Sjældent har bredden i nyhederne været så stor, som den er det på Ford-standen: Jim Farley vil vise den stærkt forbedrede SUV Kuga med det nye stemmestyrede infotainmentsystem SYNC 3, den nye Fiesta ST200 med 200 hk, en udvidelse af det luksus- og lifestyleorienterede Vignale-koncept med nye ydelser og modeller og muligheden for for første gang at se den nye Ford GT i versioner både til bane og vej.

Vignale indtager scenen

Den 1. marts står klart i Vignale-konceptets tegn på Fords stand. Standen vil rumme flere Vignale-premierer, både helt nye modeller og en udvidelse af det stærkt kundeorienterede koncept.

Efter at have introduceret det omfattende Vignale-program med Mondeo Vignale og skræddersyet service i dedikerede Ford Stores, går Ford nu endnu videre med Vignale. I Genève står hele fire nye Vignale-modeller klar til at imponere med smukt design og luksuriøs indretning. S-MAX Vignale, Edge Vignale og Mondeo Vignale med fem døre står alle i produktionsklare versioner, mens en fremtidsvision vises i form af Kuga Vignale Concept.

Den stærke premiumkarakter, allerede set på Mondeo Vignale, ses tydeligt på Edge Vignale og S-MAX Vignale. Både den nye SUV og S-MAX har smukke 19” polerede alufælge, særlige kromdetaljer og ikke mindst det handskebløde Windsor-læder i den veludstyrede kabine. Edge Vignale, S-MAX Vignale og Mondeo Vignale, også i den nye hatchbackversion med fem døre, vil have det helt nye infotainmentsystem med stemmestyring, SYNC 3, som standard.

Som et bud på en fremtidig Vignale-model vil man på standen kunne finde en konceptmodel baseret på den nyeste udgave af Kuga, Fords dynamiske SUV. Kuga Vignale Concept i lakeringen Vignale Palazzo Pearl, en unik perlemorslignende lak, står med en unik læderkabine, der også dækker instrumentpanel, dørsider og bagagerum.

Ford udvider ikke kun Vignale-konceptet med nye modeller, men også med nye services til det i forvejen omfattende program, som giver personlig service til kunderne – både i de dedikerede Ford Stores med specialindrettede Vignale Lounges og via telefonisk kontakt. Fremover vil Vignale-kunder over hele Europa nyde godt af en dedikeret service til at kunne arrangere eksklusive rejser og oplevelser, og kunderne vil modtage specialtilbud på teaterforestillinger, sportsbegivenheder som French Open og luksusophold på steder som Grayshott Spa og Hotel i England. Servicen leveres i samarbejde med Total Management.

Kuga med nyt design, nye motorer og SYNC 3

Fords populære SUV Kuga vil ikke blot optræde som Vignale Concept på standen i Genève, men også i den for nyligt præsenterede form med stærkt revideret design, nye motorer og infotainmentsystemet SYNC 3.

Udover et ændret design kommer Kuga med to nye motorer, der giver en perfekt balance mellem ydelse og økonomi: 1,5 TDCi-dieselmotoren med 120 hk og 1,5 EcoBoost-benzinmotoren, ligeledes med 120 hk.

Læs den for nyligt udsendte pressemeddelelse med alle informationer om premieren på Ford Kuga på Mobile World Congress på https://www.mynewsdesk.com/dk/ford-motor-company

Ford Performance opgraderer Fiesta ST

Den 2. marts er der sport på programmet på Ford-standen i Genève. For første gang vil det være muligt at se nærmere på to beslægtede og alligevel meget forskellige udgaver af den helt nye superbil, Ford GT: på den ene side racerudgaven, der i år begynder at indtage alverdens racerbaner i FIA World Endurance Championship (WEC), bl.a. 24 timers løbet Le Mans, på den anden side udgaven til gadebrug, der fra sidst på året vil solgt i et begrænset antal. På standen kan man møde fire Ford Chip Ganassi Racing Le Mans-kørere: Stefan Muecke, Olivier Pla, Andy Priaulx (fra WEC) og Dirk Müller (fra IMSA).

Der bliver ingen begrænsninger på den nyeste tilføjelse til den sportslige del af Fords modelprogram. Den nye Fiesta ST200 er en raffineret udgave af den i forvejene særdeles dynamiske og afbalancerede Fiesta ST, og som navnet antyder, har ST200 200 hk – op fra 182 hk i ST. Den højere ydelse resulterer i markant bedre mellemaccelerationstider, så 50-100 km/t nu klares på 5,2 sekunder, 1,2 sekunder hurtigere end i ST. Opgraderingen akkompagneres af den unikke eksteriørfarve Storm Grey, matsorte alufælge og nye interiørdetaljer som sølvfarvede kontrastsyninger. 

Fiesta ST200 lanceres dog ikke i Danmark pt.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start