Ford - Nytårskur med konkurrence og stærke tilbud
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford Nytårskur

Med konkurrence og stærke tilbud
Ford
18/12-2013 kl. 11:00

Særlig nytårspris på Ford Focus Edition i weekenden den 4.-5. januar 2014

I week-enden den 4.-5. januar slår alle landets Ford-forhandlere dørene op til den traditionelle Nytårskur. Her vil der være mulighed for at tage de nyeste Ford-modeller i nærmere øjesyn og få en prøvetur for eksempel i én af Fords modeller med den lille, stærke, brændstoføkonomiske 1,0 EcoBoost-motor, der for andet år i træk er kåret til Verdens bedste Motor.

I forbindelse med Nytårskuren har Ford udskrevet en konkurrence, blandt alle dem der prøvekører en Ford i weekenden. Vinderen belønnes med et rejsegavekort til en værdi af 40.000 kroner.

Nytårskurens slagtilbud er uden tvivl udstyrsmodellen Ford Focus Edition, som blandt andet byder på 16” alufælge, 2-zoners klimaanlæg, unikt sædeindtræk, SYNC med automatisk nødopkald, Bluetooth, 3,5” multifunktionsskærm og smarte dørkantsbeskyttere, som kun er synlige når dørene åbnes.
Focus Edition fås fra kr. 226.490 ekskl. levering eller kr. 2.495 pr. måned.

Ford Focus skrev historie, da den, som den første bil nogensinde, blev hædret med hele fire af Euro NCAP’s eftertragtede sikkerhedspriser – én for hver af sikkerheds-teknologierne Active City Stop, Lane Keeping Aid, Driver Alert og Forward Alert. I den mere bekvemmelige ende af skalaen, fås Ford Focus også med Fords Semi-automatisk Parkeringssystem, der gør parallelparkering til en ubekymret leg.

Det vil også være værd, at tage et nærmere kig på den prisvindende Ford Fiesta. Ford Fiesta kan udstyres med Active City Stop. Fords automatiske bremse-system reducerer risikoen for kollision med den forankørende i tæt by-trafik ved automatisk at aktivere bremserne, hvis systemet registrerer at der er sandsynlighed for en kollision. Ford Fiesta fås fra 119.960 kroner.

Den anderledes og praktiske Ford B-MAX – bilen uden midterstolpe.- er et godt bud på en kompakt familiebil med fem stjerner i Euro NCAP crash test. Kombinationen af den skjulte midterstolpe integreret i skydedørene giver en åbning på 1,5 meters bredde. Det gør det betydeligt nemmere at komme ind og ud af bilen, ligesom det bliver en leg at spænde et barn fast i autostolen. Ford B-MAX er en bil, der bryder med traditionelle forestillinger om design, teknologi og udstyr i denne klasse. Priserne på Ford B-MAX starter ved 189.900 kroner.

Så sæt kryds i kalenderen d 4.-5. januar 2014 og kig forbi din lokale Ford forhandler og se nærmere på de mange gode tilbud på både biler, forsikring og finansiering.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start