Ford nyheder: Ford B-Max, Fiesta ST, Kuga
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

FORD Nyheder

Globale FORD nyheder på Geneve motor show
Ford
08/03-2012 kl. 16:00

Ford CEO Alan Mulally og CEO for Ford Europa, Stephen Odell afslører den helt nye Ford B-MAX under Fords pressekonference i Geneve. Det sker den 6. marts kl. 09.00 i hal 5.

Også den helt nye, produktionsklare Fiesta ST får debut på Geneve Motorshow, ligesom Ford præsenterer en opdateret og større udgave af den meget populære Ford Kuga. Sidst men ikke mindst afsløres Ford konceptet Tourneo Custom, som giver et bud på fremtidens transportløsning for storfamilien.

Ford kommer også med to konkrete bud på bæredygtig transport med henholdsvis en Ford Focus Electric og Ford Focus med en helt ny, kompakt og energi-effektiv 1,0 EcoBoost benzinmotor.

-Jeg synes Ford leverer bevis for, at vores model-program på alle måder er på forkant med, hvad man ellers ser i branchen. Vores nye B-MAX er en direkte udfordring til alle konventioner om, hvordan en bil skal se ud og fungere. Den er i alle henseender unik, siger Stephen Odell.

B-MAX – et nyt bud på en kompakt familiebil
Fords nye fleksible familiebil, B-MAX er en såkaldt MAV (Multi Activity Vehicle) i den kompakte mellemklasse og skiller sig blandt andet ud ved en række helt nye design-features. B-MAX’en har for eksempel et unikt dør-koncept som gør adgangen til kabinen lettere end nogensinde før. Ford Easy Access dør-koncept integrerer de midterste dørstolper inde i dørene på Fords nye familiebil. Det giver mulighed for en 1,5 meter bred dør-åbning i begge sider af bilen og giver de absolut bedste adgangsforhold for passagerer og bagage. Samtidig byder B-MAX’en på klassens bedste brændstoføkonomi og laveste CO2-udledning.

Med B-MAX’en introduceres Fords stemmestyrede kommunikationssystem ”SYNC” for første gang i Europa. SYNC er blandt andet udstyret med Emergency Assistance, som automatisk slår alarm ved en ulykke. B-MAX med Active City Stop, vil samtidig være den første bil i klassen med anti-kollissions-teknologi til by-trafik.

Fiesta ST – 0-100 km/t på under 7 sekunder
Den helt nye, produktionsklare Fiesta ST er 20 procent mere kraftfuld end sin forgænger. Den 180 hk stærke 1,6 liters EcoBoost-motor trækker Ford Fiesta ST fra 0-100 km/t på under syv sekunder og mister først pusten på den anden side af 220 km/t.

Fiesta ST er sænket 15 mm i forhold til den almindelige Fiesta og er udstyret med Fords Torque Vectoring Control-system og et elektronisk stabilitets-program med tre forskellige niveauer – teknologier som er blevet testet over mere end 5.000 kilometers kørsel på Nürburgring Nordschleife.

Ford Kuga – smartere og større
Den meget populære Ford Kuga byder på ny, håndfri åbning af bagsmækken. En fod under kofangeren både åbner og lukker smækken. Indenfor er der 82 liter mere plads, ligesom bagsæderne kan lægges ned blot ved tryk på en knap.

Køre-dynamikken har fået et pift, der er træk på alle fire hjul, og Kuga kommer nu også med SYNC og det prisvindende alamsystem Emergency Assistance. Samtidig er det nu muligt at få Kuga med Fords brændstoføkonomiske 1,6 liters EcoBoost benzinmotor.

Tourneo Custom Concept
Tourneo Custom Concept er Fords bud på en helt ny type bil til transport af mange passagerer. Konceptet, som bygger videre på Fords Kinetic Design, har en dynamisk og meget moderne fremtoning. Konceptet er udstyret med de seneste fører-assistance-teknologier samt SYNC med Emergency Assistance.

Focus – i to fremtidsorienterede versioner
Ford Focus Electric og Ford Focus 1,0 EcoBoost er to konkrete bud på mere bæredygtig transport i fremtiden og er som sådan supplement til de stadig flere modeller, der bærer Fords ECOnetic-mærke – biler, som hører til de bedste i deres respektive klasser, når det kommer til brændstoføkonomi og CO2-udledning.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start