Ford B-Max med EcoBoost hitter i Europa - Ford B-Max
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford B-MAX

Hitter i Europa
Ford
30/08-2013 kl. 13:00

Fords kompakte familiebil, Ford B-MAX, er et hit blandt europæiske bilkøbere. Mindre end et år efter introduktionen, har Ford B-MAX indtaget pladsen som den mest populære kompakte MAV (Multi Activity Vehicle) i Europa.

Ifølge en ny markedsanalyse*, er der i årets første seks måneder solgt mere end 38.000 B-MAX’er, hvilket bringer B-MAX’en helt i top med en markedsandel på knap 16 procent.

Danskerne har også taget godt imod den lille familiebil med skydedøre. Her har den fortrængt de nærmeste konkurrenter og indtager en samlet niendeplads blandt alle MAV’er og MPV’er, der bliver solgt på det danske marked.

B-MAX’en er netop blevet hædret med prisen ’AUTOBEST 2013’. Motorjournalister fra 15 Central- og Østeuropæiske lande placerede B-MAX’en øverst på skamlen, først og fremmest på grund af B-MAX’ens overordnede kvalitet, de nemme adgangsforhold grundet de fraværende midterstolper og den flere gange prisvindende 1,0 EcoBoost benzinmotor.

Mere end 80 procent af alle B-MAX’er bliver solgt med Fords stemmestyrede SYNC kommunikationssystem, der blandt andet rummer det unikke og prisvindende Automatisk nødopkald, som automatisk ringer op til alarmcentralen ved et alvorligt uheld.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start