Ford afslører LEGO-udgave af Ford Fiesta WRC
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford afslører LEGO-udgave

Ford præsenterer i dag i samarbejde med LEGO Group og rallyspecialisterne M-Sport en helt ny model til LEGO Speed Champions-serien, som skal bringe spændingen fra rallybanen ind på de danske stuegulve. Modellen er M-Sports rallybil Ford Fiesta WRC, der har vundet to World Rally Championship-titler i 2017.
Ford Motor Company
16/02-2018 kl. 12:48

LEGOs designere har genskabt M-Sports Ford Fiesta WRCs enestående udseende, og med sættet følger et udvalg af hjulkapsler og to udskiftelige motorhjelme – hvor den ene er med spotlys til natkørsel – klistermærker med racermønstre og en racerkører i LEGO-størrelse. Når modellen står færdig, måler den 6 centimeter i højden og bredden samt 13 centimeter i længden.

”Med to World Rally Championship-titler og fem rallysejre i 2017 er det svært at komme i tanke om en mere værdig tilføjelse til LEGO Speed Champions-serien end M-Sport Ford Fiesta WRC rallybilen”, fortæller Mark Rushbrook, Global Director of Motorsport hos Ford. ”LEGO Speed Champions-serien er en sjov måde at fejre Ford-bilernes succes i motorsport. Vi håber, at det vil inspirere fremtidige generationer af bildesignere, ingeniører og rallykørere”.

M-Sport Ford Fiesta WRC vandt sidste år både FIA World Rally Championship Driver og Manufacturer konkurrencerne. Begge gange blev bilen kørt af Sébastien Ogier og co-driver Julien Ingrassia, der er med på det nye M-Sport Ford World Rally Team i år sammen med de spirende talenter Elfyn Evans og co-driver Daniel Barritt.

Drevet af Ford’s 1.6-liter EcoBoost benzinmotor er den virkelige M-Sport Ford Fiesta WRC rallybil bygget på den nye Ford Fiesta, der blev lanceret i Europa sidste år – og den har allerede startet 2018-sæsonen med en World Rally Championship sejr for Ogier og Ingrassia i Monte-Carlo i januar.

1968 Ford Mustang Fastback-modellen kan nu også bygges af klodser

Ford og LEGO introducerer også den nye 1968 Ford Mustang Fastback-model til LEGO Speed Champions-serien. Sættet indeholder et grønt karrosseri med guldfarvede fælge samt en tidsmåler, klistermærker med racemønstre og en racerkører i LEGO-størrelse, der bærer den klassiske racerdragt.

Den ikoniske Ford GT40 og den nye Ford GT racerbil, der vandt Le Mans 24-timers løb i henholdsvis 1966 og 2016 er også en del af LEGOSpeed Champions-serien.

Den nye LEGO Speed Champions M-Sport Ford Fiesta WRC rallybil og 1968 Mustang Fastback kan fra 1. marts 2018 bestilles på LEGO.com/shop – hver til en pris af €14.99.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start