Ford Mondeo Vignale - Detaljer omkring Mondeo Vignale
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ford afslører eksklusive detaljer

Detaljer omkring Mondeo Vignale designmesse I Milano
Ford
05/04-2014 kl. 10:00

Sidste år præsenterede Ford Motor Company konceptbilen Mondeo Vignale med planer om at lancere den i Europa i 2015.

Nu løfter Ford Motor Company sløret for flere detaljer omkring Mondeo Vignale og hvilken ekstraordinær oplevelse man kan forvente af denne konceptbil. Det sker på designmessen i Milano, Italien den 8. april 2014 kl. 10:00 CET.

”Produktet i sig selv samt den oplevelse, der følger med bilen, er det mest eksklusive og prestigefyldte Ford nogensinde har tilbudt deres kunder” siger Stephen Odell, Ford præsident i Europa, Mellemøsten og Afrika. ”Vi er spændte på at fortælle om alle de nye detaljer omkring Mondeo Vignale i Milano”.

På den verdenskendte designmesse i Milano har Ford deres egen stand, Casa Vignale. Standen vil være lokaliseret i Fiera Milano, Eurocucina Hall 3, stande D05 og E08. Hér vil Ford også være vært for et debatpanel, som består af topdesignere, der alle har deltaget i skabelsen af Mondeo Vignale. Panelet vil yderligere være tilgængeligt for spørgsmål fra kl. 10:30 i Casa Vignale.

Deltagende medier får samtidig en mulighed for at komme ind og se udstillingen, som fremhæver den eksklusive oplevelse kunderne vil få i en Mondeo Vignale. Udstillingen åbner officielt den 9. april.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start