Magacin - Forårsfornemmelser hos Peugeot
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Forårsfornemmelser hos Peugeot

Foråret pibler optimistisk frem og det fejrer Peugeot med et Åbent Hus den 2.-3. april, hvor der er køreglæde til Best Buy-priser. Uanset om, man vægter design, udstyr eller brændstoføkonomi, er der mulighed for at køre foråret i møde i en ny Peugeot til en attraktiv pris enten via køb eller privatleasing.
Peugeot Danmark
23/03-2016 kl. 07:00

Topløs køreglæde

En køretur med taget slået ned og vind i håret er den sikre vej til et bredt smil på læben og en følelse af frihed. Med cabriolet-versionen af Peugeot 108 er friheden lige om hjørnet.

I 108 TOP glider kanvasfoldetaget nemt tilbage og giver en 80 cm bred og 76 cm lang åbning, der kan justeres i flere positioner til at være lige over forsæderne, over alle fire sæder etc. Når taget foldes ned, aktiveres en vinddeflektor automatisk.

Den fås i en særlig topudstyret udgave, 108 DESIRE TOP, som udover kanvasfoldetaget også indbefatter 15” alufælge, touch-skærm, tågelygter, læderrat og aircondition. Prisen er 109.990 kr. og man får således udstyr til en værdi af 20.000 kr. uden merpris.

Apple CarPlayTM i 208 DESIRE

Peugeot 208 er ikke uden grund danskernes foretrukne bil*, og i kampagneversionen DESIRE er den endnu sværere at modstå. 208 DESIRE er spækket med udstyr for 50.000 kr. Det betyder, at man bl.a. får 16” alufælge, bakkamera, elruder for og bag, klimaanlæg, P-sensor bag, læderrat, tågeforlygter, sportssæder for, sportsfront og Mirrorscreen med Apple CarPlayTM med i købet.

Med Apple CarPlayTM er man sikkert kørende, mens man bruger sin iPhone. Via touch-skærmen i bilen kan man få adgang til de apps og funktioner fra sin iPhone, som kan være nyttige bag rattet – det kan være rutevejledninger, at sende og modtage sms´er via Siri stemmekontrol eller lytte til sin foretrukne playliste.

Peugeot 208 DESIRE 1.6 BlueHDi 100 hk 5-dørs fås til 169.990 kr.

*Salgstal fra De Danske Bilimportører 22.3. 2016

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start