2014 Adria Coral - De første officielle billeder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første 2014 nyhed: En ny Adria Coral er født

De første officielle billeder af Adria Coral
Adria
27/06-2013 kl. 14:17

De første officielle billeder af ADRIA CORAL sæson 2014 er frigivet og som billederne afslører, er det en helt ny og kompet redesignet ADRIA CORAL der ser dagens lys. Og ifølge den danske Adria importør kan man glæde sig rigtigt meget til at opleve den nye Coral der byder på masser af nytænkning og lækkert design.

Køb Adria Coral campingvogne her.

– Selv om billederne er rigtigt lækre og tydeligt viser den flotte designmæssige stil, skal publikum alligevel glæde sig til selv at opleve den nye CORAL, fortæller Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

– Hvis man siger ”wow” til billederne, så vil man få et sug i maven når man oplever bilen ”live”, bedyrer han.

Lavere ude – højere inde

Den nye Coral er blevet 16-18 cm. lavere end de foregående modeller, og lander dermed på en totalhøjde på kun 2,58 meter. Det er naturligvis godt for aerodynamikken og brændstoføkonomien, men rent psykologisk har det også en stor betydning for dén som kører camperen – den virker dejlig overkommelig.

Prikken over i’et på eksteriøret er det flotte design med frække stafferinger der giver camperen et sporty look.

Inde er alt også nyt og man kan sætte sit eget præg på CORAL’en for et eksempel ved at vælge mellem lys og moderne træfinish, eller mørkglødet og ”maritimt”.

Inde fornemmer man ikke at camperen er blevet lavere – nærmere tvært imod! Der er højt til loftet og masser af luft og rumfølelse. Og så er interiøret så elegant og moderne, at selv stilsikre modeskribenter vil spidse pennen en ekstra gang.

Fra loftet strømmer lyset ind i vognen fra ovenlysvinduerne, der er pænt omkranset af en loftmanchet som også indeholder hyggeligt indirekte LED-lys der strømmer ud under loftet – en elegant og hyggeskabende måde at camouflere et ovenlysvindue på.

Velkommen til fremtiden

At der virkelig er tænkt på detaljerne i vognen vidner den nye multimediavæg også om. Den er praktisk placeret lige inden for døren og giver plads til opladning af f.eks. familiens iPad eller mobiltelefoner.

Køkkenet er også helt nyt, blandt andet med ny vask og kogeø hvilket giver mere arbejdsplads forrest på bordet. TV’et køres elegant op bag overskabet ved hjælp af et genialt TV-beslag. Der med optager det ikke unødigt vægplads. Både smart og endnu et bevis på, at der er kræset for detaljerne i den nye CORAL.

Serien fås i 3 forskellige udstyrsniveauer – AXESS, PLUS og SUPREME, og der er 6 forskellige indretninger at vælge imellem. Priserne er endnu ikke kendte.

 Oplev den nye CORAL hos din ADRIA forhandler til SNIGPREMIERE i løbet af sensommeren – hold øje på adria’s Facebook-side – FACEBOOK.com/adria.dk – interesserede vil blive opdateret løbende.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start