Ford - Forventer flyvende start for den nye Focus
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flyvende start

Ford forventer flyvende start for den nye Focus
Ford
27/10-2014 kl. 16:45

Det er dyrt at producere en ny version af verdens bedst sælgende bilmodel. Ford har investeret godt 1,5 mia. kr. i produktionen af den helt nye faceliftede Ford Focus for at imødekomme efterspørgslen på 140 markeder kloden rundt. De første eksemplarer af den nye Ford Focus er allerede ved at rulle af samlebåndet på Fords fabrik i Saarlouis, Tyskland. Men for at dække den globale efterspørgsel starter Ford produktion på yderligere syv fabrikker i henholdsvis Argentina, Kina, Rusland, Taiwan, Thailand, Vietnam og USA. Det giver en samlet produktionskapacitet på 1,5 millioner Ford Focus om året.

Den nye Ford Focus, som forventes til Danmark i november, bliver den første Ford med det helt nyudviklede bås-parkeringssystem Perpendicular Parking. Uden du har hænderne på rattet kan systemet styrer bilen automatisk ind i en parkeringsbås i en baglæns parkering.

Med den opdaterede Focus er der også europæisk debut til anden generation af Fords prisvindende, stemmestyrede kommunikationssystem, SYNC 2. Systemet, som blandt andet består af en integreret 8” touch screen i farver, gør det både nemt og sikkert at styre alt fra musik og navigation til klimakontrol og mobiltelefoni.

Nye diesel- og benzinmotorer skærer op til 19 procent af brændstofforbruget i forhold til de udgående Focus-modeller, ligesom Ford Focus 1,0 l EcoBoost bliver den første benzindrevet familiebil, der udleder mindre end 100 gram CO2 pr. kørt kilometer.

Siden introduktionen i 1998 er der solgt mere end 12 millioner Ford Focus’ verden over.

Du kan opleve den faceliftede Focus samt den helt nye Mondeo hos din Ford forhandler til vores nytårskur i weekenden d. 3.-4. januar 2015.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start