Flying Spur - Er stjernen på Bentley Power On Ice
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flying Spur

Stjernen på Bentley Power On Ice
Bentley
14/02-2014 kl. 10:15

Bentleys nye Flying Spur er en af stjernerne på dette års Power On Ice Event i Finland. I hænderne på den firedobbelte verdensmester i rally, Juha Kankkunen, får Bentleys kunder muligheden for at opleve, hvordan dens 6,0-liters W12 opfører sig på en række udfordrende baner anlagt på en tilfrosset sø.

”Selv om jeg har sat to hastighedsrekorder med Bentley på isen, og forstår hvad disse biler kan præstere, er det alligevel utroligt at opleve, hvordan en luksussedan leverer helt suveræn komfort, selv under så nådesløse forhold som den finske vinter,” udtaler Juha Kankkunen, der er vært for begivenheden. ”Vores gæster har kørt Flying Spur virkelig hurtigt over isen, hvor det permanente firehjulstræk og stabilitetskontrol virkelig giver en utrolig tillid til bilen.”

Den nye Flying Spur kan opleves sammen med et udvalg af Continental GT-modellerne i Finland, og Juha Kankkunen arbejder sammen med Bentleys egne fabrikstestkørere, for at de kan lære mere om at køre i is og sne.

Oplevelsen på isen er blot en af mange begivenheder, som Bentley arrangerer for sine kunder i 2014. Det er muligt at holde sig opdateret med de forskellige events på www.events.bentleymotors.com.

Bentley er en af de mest eftertragtede luksusbiler i verden, og i 2013 var en ud af fire luksusbiler som blev leveret en Bentley. 2013 var et rekordår i Bentleys 95-årige historie, hvor man oplevede en salgsfremgang på 19 procent i forhold til 2012, og leverede i alt 10.120 biler. Bentleys fabrik i Crewe i England beskæftiger 3.700 medarbejdere, der forener den seneste højteknologi med klassiske håndværkstraditioner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start