Renault Fluence Z.E. - Flere elbiler fra Nærum - Better Place
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Flere elbiler fra Nærum

15 funklende nye Renault Fluence Z.E. til Better Place
Renault
15/08-2011 kl. 23:30

Er der et sted i Danmark, hvor man ved meget om elbiler, er det hos Bilia i Nærum. De har netop afleveret 15 funklende nye Renault Fluence Z.E. til Better Place.

Den smukke metalblå farve glimter i solskinnet, og de 15 nye Renault Fluence Z.E. elbiler står klar til at bliver overdraget til Peter Thrige Andersen fra Better Place. Endnu er der nogle måneder til, at Renault begynder at sælge Renault Fluence Z.E. fra forhandlere over hele landet, men hos Bilia i Nærum har man gennem mange måneder opbygget en unik ekspertise inden for elbiler.

Det er nemlig på værkstedet i Nærum, at Danmarks to første Renault elbilteknikere siden årsskiftet har arbejdet med elbiler. I februar klargjorde og afleverede Bilia i Nærum således de første 14 Renault Fluence Z.E. til Better Place og deres besøgscenter på Strandvejen 60 i Hellerup. Her kort inden introduktionen på det danske marked, har Bilia klargjort og leveret endnu 15 nye biler til Better Place – biler der skal bruges til noget helt særligt.

”De nye Fluence Z.E.-elbiler har en yderst vigtig funktion. Vi bruger disse første biler – verdens første familie-elbil med udskifteligt batteri – til at teste og finjustere vores danske løsning, inden vi åbner op for de første kunder. Det bliver i første omgang Better Place-medarbejdere, deres familiemedlemmer og venner, der kommer bag rattet. Vi glæder os rigtig meget til at høste de kommende måneders erfaringer fra danske familier, der nu skal opleve Renault Fluence Z.E. og Better Place-netværket som en central del af deres hverdag”, siger Peter Thrige Andersen, Technology & Operations Manager, Better Place Danmark.

Hos Renault Danmark glæder projektchef for elbiler Charlotte Larsson sig over leveringen og de mange nye biler. Og om kort tid går det for alvor løs.

” I begyndelsen af 2012 vil vi have hele 40 dedikerede forhandlere over det ganske land, der skal sælge og servicere vores elbiler. De erfaringer vi har gjort os her på værkstedet hos Bilia i Nærum, og som Better Place løbende gør sig i Better Place Center og nu også i hverdagen hos almindelige familier sikrer, at køberne af en elbil fra Renault oplever nøjagtig samme høje service og kvalitet, som hvis de havde købt en benzin eller dieselbil, siger Charlotte Larsson fra Renault Danmark, der opfordrer alle, der har lyst til at prøve en elbil, om at booke en prøvetur i Better Place Center i Hellerup.

Fakta om Renault Fluence Z.E.

Renault Fluence Z.E. er verdens første masseproducerede elbil med udskifteligt batteri. Det kan skiftes på under fem minutter på en af Better Place’s batteriskiftestationer.

Renault Fluence Z.E. har en rækkevidde på 185 km på en fuld opladning.

Renault Fluence Z.E. har en tophastighed på 135 km/t og accelererer fra 0-100 km/t på under 10 sekunder.

Renault Fluence Z.E. koster 205.000 kroner og købes hos en autoriseret Renault forhandler. Batteriet leases gennem Better Place, som en del af en månedlig abonnementsløsning med et antal kilometer svarende til elbilistens kørselsbehov. Abonnementet giver desuden fri mobilitet gennem adgang til et landsdækkende netværk af ladestandere og batteriskiftestationer, en personlig ladestander, 24/7 kundeservice og flere andre services.

Inden for det næste år vil Renault have introduceret fire helt forskellige elbiler. Udover Renault Fluence Z.E. vil varebilen Renault Kangoo Z.E. den to-personers bybil Twizy og den smarte 5- personers hatchback Renault Zoe kunne købes i Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start