Citroën BasicDrive, EasyDrive og FreeDrive - Fleksibel serviceaftale
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fleksibel serviceaftale

Serviceaftaler skræddersyet til dit behov
Citroën
25/01-2012 kl. 14:15

Citroën har nu lanceret en ny generation serviceaftaler, fordelt på de tre typer Citroën BasicDrive, EasyDrive og FreeDrive. 

Alle omfatter de fabriksgaranti i hele aftaleperioden samt vejassistance i Europa. Hertil kommer i EasyDrive dækning af service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte. FreeDrive inkluderer derudover udskiftning af sliddele og gratis lånebil ved de planlagte serviceeftersyn. samt gratis opfyldning af sprinklervæsker og udskiftning af viskerblade og pærer mellem serviceeftersynene. 

Aftalerne er landsdækkende og udmærker sig ved at være meget fleksible med hensyn til antal km og afregning af over- og underkørte km. Der kan tegnes en serviceaftale for 36, 48 eller 60 måneder og km-tal fra 45.000 til 195.000 km (BasicDrive dog op til 125.000 km). Alle tre typer kan overdrages til ny ejer af bilen og opsiges med en dags varsel. 

Priser for de nye serviceaftaler kan oplyses via den særlige beregner på Citroëns hjemmeside www.citroen.dk samt hos Citroën forhandleren. 

Som eksempel kan nævnes, at den fuldtdækkende FreeDrive på 36 måneder og 45.000 km for C3 koster 267,36 kr./måned incl. moms pr. januar 2012. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start