Fiat Punto Van til Just-Eat take away - JUST EAT
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fiat Punto Van til Just-Eat

Fiat sørger for take away til tiden
Fiat Professional
07/02-2013 kl. 12:45

Hver dag bringer take away-portalen JUST EAT tusindvis af burgere, pizzaer og andre lækkerier direkte til danskernes døre, og takket være Fiat Punto Van har de glade budbringere let ved at levere maden til tiden. Indtil videre har Fiat leveret 15 af den brændstoføkonomiske Fiat Punto Van til JUST EAT til stor glæde for både chaufførerne og de sultne kunder.

Sultne kunder forventer hurtig levering, når de bestiller take away på internettet. Det ved de hos JUST EAT, der derfor har allieret sig med den uovertrufne varebil Fiat Punto Van. Med sin sunde brændstoføkonomi, sit høje udstyrsniveau og sine gode køreegenskaber er Fiat Punto Van ideel for medarbejderne hos JUST EAT.

”Fiat Punto Van er den oplagte varebil for en virksomhed som JUST EAT, der tilbringer meget tid på vejene. Den fabriksbyggede Fiat Punto Van er udstyret med den nyeste generation af Fiats Blue&Me® og TomTom® navigationssystem, der gør det nemt for udbringerne at komme sikkert og hurtigt frem til kunderne. Hos Fiat er vi glade for at være med til at bringe høj komfort og køreglæde ind i JUST EAT-medarbejdernes hverdag,” siger Pierre Martin Bos, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

”Vi har afprøvet flere forskellige bilmærker i JUST EAT, og vores chauffører foretrækker at køre i Fiat. Vores forretning lever i nu’et, og det er utrolig vigtigt for os at have pålidelige biler. Derfor stiller vi høje krav til de biler, vi kører i,” siger Mads Eriksen, der er direktør for JUST EAT.

Attraktiv pris og lav CO²-udledning
Fiat Punto Van er økonomisk attraktiv, da ejerafgiften pr. halvår blot er 370 kroner og dermed blandt markedets laveste. Punto Van er også en del af eliten inden for brændstoføkonomiske biler, da den kører helt op til 28 kilometer på en liter brændstof. Det er muligt at købe en 85 hk Eco diesel til attraktive 79.999 kr. ekskl. moms, og hvis der er behov for en lidt mere temperamentsfuld varebil, er Punto Van TwinAir til 86.393 kr. ekskl. moms det oplagte valg.

”Der er flere grunde til, at JUST EAT faldt for netop Fiat Punto Van. Den har en attraktiv pris, samtidig med at den har alt det, en god varebil skal have. Man kan roligt sige, at JUST EAT får mere bil for pengene med Punto Van uden at gå på kompromis med hverken rummelighed eller design. Bilen har nemlig et stort varerum med masser af plads, så den er ideel for mindre erhvervsvirksomheder,” siger Pierre Martin Bos.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start