Fiat Punto - Få en Fiat Punto til under 100.000 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fiat Punto til under 100.000 kr.

Få en charmerende Fiat Punto til under 100.000 kr.
Fiat
20/11-2014 kl. 19:00

Lige nu er der spændende nyheder i Fiats populære Punto-modelprogram til meget stærke priser. For eksempel fås Punto Ciao med 69 heste og tre døre nu til kun 99.990 kr., og det endda med et attraktivt udstyrsniveau med blandt andet fjernbetjent centrallås, el-ruder og el-spejle.

Nu giver den italienske bilproducent kommende bilejere mulighed for at gøre en god handel på de populære Punto versioner Ciao og Popstar, der bugner med udstyr og flotte detaljer.

”Her i de sidste måneder af 2014 sætter vi fokus på Fiat Punto-programmet, som lige nu er ekstra attraktivt, både hvad angår priser og udstyr. En af de modeller, der lige nu er et virkelig godt køb, er Punto Ciao 1.2 med 69 hk og tre døre til lige under 100.000 kr. Det er et af markedets mest konkurrencedygtige tilbud i denne del af mellemklassesegmentet, og med købet af Punto Ciao får man en meget praktisk, smuk og rummelig bil, der er billig i drift,” siger Steffen Holm, pressechef for Fiat Group Automobiles Denmark og fortsætter:

“Fiat Punto har været en bestseller på den danske bilmarked lige siden introduktionen takket være sit sporty, italienske design, rummeligheden og de lækre funktionelle detaljer. Fiat Punto forener den moderne billists behov for en praktisk og økonomisk bil, der samtidig er smuk og elegant, og med vores kampagnetilbud giver vi nu endnu flere muligheden for at stifte bekendtskab med Fiats velkørende klassiker ”

Fiat Punto Popstar med TwinAir turbo og 100 hk

Fiat kan tilbyde flere gode priser i det omfattende modelprogram af den smukke og rummelige Punto. Er man til temperament og motorkraft, er det oplagt at se nærmere på Fiat Punto Popstar med den avancerede 0.9 TwinAir turbomotor med 100 hk og et CO2-udslip så lavt som 88 gr/km. Det er en motor, der skaber en perfekt balance mellem økonomi og køreglæde. Punto Popstar TwinAir turbo med fem døre fås til en stærk pris på 144.000 kr. for en udgave med rigt udstyr, der blandt andet omfatter aircondition, varme i forsæderne og ratbetjent radio med Bluetooth®.

Fiat Punto Popstar MJT turbodiesel

Til dem der tilbringer ekstra mange timer på vejene i bil og derfor sætter pris på en stærk diesel med god økonomi, er der ligeledes interessant nyt i Punto-programmet. Fiat Punto Popstar fås nemlig lige nu med den opdaterede 1.3 MJT turbodiesel med 80 hk, der med sine op til 30 km/liter gør den til oplagt pendlerbil. Med Fiat Punto Popstar med MJT turbodiesel får man derfor en stærk og økonomisk bil med fem døre og masser af karisma og udstyr til 166.000 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start