Fiat Naturgas CNG: Største udvalg af varebiler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fiat Professional

Fiat Professional præsenterer Danmarks største udvalg af varebiler på naturgas
Fiat Professional
08/07-2013 kl. 09:15

Som Europas førende producent af gasbiler sender Fiat Professional nu et komplet modelprogram af varebiler på naturgas ud på det danske bilmarked. Modelprogrammet omfatter alt lige fra den praktiske Punto Van til den store Ducato, og med den miljørigtige biogas i tanken bliver bilkørsel i Danmark nu grønnere end nogensinde.

Nu er Fiat Professional klar med Danmarks største udvalg af gasdrevne varebiler. CNG – naturgas til biler – er allerede en essentiel del af bilmarkedet i lande som Sverige, Tyskland, Holland og Italien, og med det nye modelprogram fra Fiat Professional er der banet vej for, at natur- og biogas også kan få sit indtog som brændstof på det danske bilmarked. Dette er et vigtigt skridt for Danmark, da biler tanket med biogas er tæt på at være CO₂-neutrale.

Modelprogrammet omfatter det meste af Fiat Professionals store udvalg af varebiler. Det består af den praktiske Punto Van, den charmerende Fiorino, den kraftfulde Doblò Cargo og den rummelige Ducato. Med modelprogrammet er man hos Fiat Professional stolt af at være med til at sætte fokus på den miljørigtige natur- og biogas som et af fremtidens brændstoffer i Danmark:

”Naturgas anvendes allerede dagligt i millioner af køretøjer verden over. Gasbiler kører præcist som en benzinbil, men udleder markant mindre CO₂ og partikelforurening sammenlignet med både benzin og diesel. Vi er glade for, at vi med markedets bredeste udvalg af gasdrevne varebiler, som er mere praktiske og fleksible end elbiler, giver danskerne mulighed for at vælge et rigtigt spændende alternativ – et alternativ, som også kan konkurrere med dieselbiler,” siger Pierre Martin Bos, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Siden 1997 har Fiat solgt mere end 560.000 gasbiler på verdensplan, og med regeringens seneste energiforlig er der nu åbnet op for, at naturgas til biler fremover vil blive mere udbredt i Danmark.

Danmarks bredeste udvalg
Fiat Professionals modelprogram på gas byder på noget for enhver smag. Den praktiske Fiat Punto Van, der i forvejen er kendt for at være en del af eliten inden for brændstoføkonomiske biler, kommer med CNG-motor til en attraktiv pris på 99.999 kr. inkl. afgift ekskl. moms. Samtidig introduceres den rummelige og charmerende Fiat Fiorino, der blandt andet blev kåret som Årets Varebil i både Europa og Danmark i 2009, til 114.950 kr. inkl. afgift ekskl. moms. Vil man have en stærk og funktionel varebil, er Fiat Doblò Cargo 1.4 Turbo valget. Den høje lastevne og kraftfulde turbomotor med 120 hk. imponerer alle, og den kommer på naturgas til en pris på 154.950 kr. inkl. afgift ekskl. moms. Med den store Fiat Ducato som gasbil er det muligt at køre i en rummelig og komfortabel varevogn, der samtidig er bedre ved miljøet. Den store Ducato 3.0 med 140 hk introduceres til 290.350 kr. inkl. afgift ekskl. moms. Alle Fiat Professionals varebiler, også udgaverne på gas, har det vigtige ESC system som standardudstyr.

Fakta om CNG – Compressed Natural Power

* CNG – naturgas – er hidtil det reneste brændstof til biler på markedet.

* En bil på CNG udleder op til 23% mindre CO₂ og 90% mindre CO, NOx og SOx sammenlignet med en dieselbil.

* Tankes bilen med biogas, er den CO₂-neutral.

* CNG er lettere end luft og fordamper hurtigt i tilfælde af utætheder.

* Biler, der kører på naturgas, er tilladt overalt.

* CNG anvendes allerede dagligt i millioner af køretøjer og ovne samt varmeapparater over hele verden.

* En bil på naturgas er praktisk, nem og sjov at køre. Den kører præcis som en benzinbil, og når tanken er tom for gas, kan man automatisk køre videre på benzin.

* Gastankene er placeret under gulvet i undervognen på bilen, så den ikke optager plads i lastrummet.

* Fiats CNG biler er alle udviklet og produceret på vore fabrikker. 15 års erfaring med serieproduktion af CNG biler og millioner af kørte kilometer garanterer sikkerhed og pålidelighed.

* CNG er allerede meget udbredt i vores nabolande Sverige, Holland og Tyskland. I Tyskland har man f.eks. næsten 1.000 gasfyldestationer.

* I Danmark har vi i øjeblikket 2 gasfyldestationer (Skive og Odense), og i løbet af 2013 forventes yderligere 2 at åbne (København og Fredericia).

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start