Fiat Panda - Fra kun 84.990,- God komfort, masser udstyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fiat Panda til attraktive 84.990,-

God komfort, masser af udstyr og sund brændstoføkonomi til en pris, som er svær at matche
Fiat
19/04-2012 kl. 11:45

God komfort, masser af udstyr og sund brændstoføkonomi til en pris, som er svær at matche. Fiat Panda Classic er den charmerende og velkørende lillebror til den nye Panda, som netop er blevet introduceret, og Panda Classic fås nu til den meget attraktive pris 84.990 kroner. Trods sin status som minibil, føles Fiat Panda Classic rummelig med sine fem døre og gode plads i kabinen.

Vil du have en bil, der er testet til mindste detalje og som er en af de allermest populære biler i Europa, så tag et kig på Fiat Panda Classic, der nu kan anskaffes til en meget attraktiv pris på bare 84.990 kr. Fiat Panda Classic er for dig, der vil have en velkørende, komfortabel bil, som kan komme rundt overalt og stadig har plads til lidt af hvert. Den lille klassiker er ideel som bybil, fordi standardudstyret dualdrive city servostyring gør det let at manøvrere bilen rundt. Med sine fem døre og forbløffende rummelighed opfylder bilen også mange børnefamiliers behov for komfort og let adgang til bagsæderne.

”Fiat Panda Classic er en af de mest rummelige og gennemtestede minibiler på markedet. Panda Classic kommer med den seneste opdatering af vores 1.2 69 hk motor, som kører helt op til 20,8 km/l ved blandet kørsel. Derudover er det Panda, som vi kender den; driftsikker og letkørt,” fortæller Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S og fortsætter:

”Bilen kommer med masser af standardudstyr, så Fiat Panda Classic skiller sig også ud her sammenlignet med andre biler i klassen. Desuden kan Fiat Panda Classic eftermonteres med trækkrog, hvilket ikke ses særligt ofte på små biler til under 100.000 kr. I forhold til den tidligere udgave har Fiat Panda Classic en lidt anderledes front, idet grillen nu er sort og perforeret.”

For en merpris på kun kr. 9.500 leveres Fiat Panda Classic med en attraktiv ”+” pakke, som indeholder aircondition og fjernbetjening af centrallåsen.

Standardudstyr:

* 5 døre

* 6 airbags

* ESP med Hill-Holder

* Elruder foran

* Centrallås

* Højdejusterbart rat

* Dualdrive city servostyring

* Komplet instrumentering med omdrejningstæller og tripcomputer

* Nød-reservehjul

Del med en ven

0 personer snakker om “Fiat Panda til attraktive 84.990,-

  1. Seat har lige annonceret at Mii kommer til at koste fra 80.000 kr. Så går det attraktive lidt af den gamle Panda, selvom den er nok så gennemprøvet. Den nye får det heller ikke nemt med de priser og den kvalitet konkurrenterne efterhånden er hhv. nede og oppe i.

Skriv et svar

Giver børn en ny start