Fiat Panda på naturgas med den stærke TwinAir motor
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fiat er klar til at køre på naturgas i Danmark

Uanset hvilken type bil man er til, bliver det ikke noget problem at erhverve sig en af de nye gasbiler.
Fiat
11/02-2013 kl. 09:45

Med regeringens nye energiforlig er der nu banet vej for, at naturgas kan få sit indtog som brændstof på det danske bilmarked, og som en af Europas førende producenter af naturgasbiler og -varebiler, sender Fiat om få måneder et komplet set-up af gasbiler ud på det danske marked.

Fiat træder nu ind på det danske marked for gasbiler og kan inden for de kommende måneder præsentere en lang række modeller, der kan køre på CNG – naturgas til biler. Det sker efter et nyt energiforlig i Folketinget, der bidrager med midler til udbygning af infrastrukturen for gas i Danmark samt et ændret afgiftssystem, som medfører at gasbiler nu har det samme fradrag i registreringsafgiften, som dieselbiler har i dag.

”Hos Fiat hilser vi ændringerne velkommen og er glade for, at det danske marked endelig er klar til tage imod den miljørigtige biogas, for det betyder, at vi kan være med til at sænke CO2-udledningen på biler i Danmark, samtidig med at vi kan tilbyde forbrugerne et stort udvalg af modeller til konkurrencedygtige priser,” siger Steffen Holm, Pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark.

Uanset hvilken type bil man er til, bliver det ikke noget problem at erhverve sig en af de nye gasbiler. Fiats CNG-program omfatter lige fra Fiat Panda med den stærke TwinAir turbomotor samt den nye rummelige Fiat 500L til hele varebilsprogrammet – lige fra den praktiske Punto Van til den store Ducato. Fiat Professional tilbyder det bredeste udvalg af CNG-varebiler på markedet. Inden længe vil Fiat præsentere udvalg og priser, men allerede nu forventer man hos Fiat Professional eksempelvis at kunne introducere en Punto Van med CNG-motor fra kr. 100.000 ekskl. moms.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start